Yayinciliğa Başliyorum Eki̇pman Konusunda Desteği̇ni̇ze İhti̇yacim Var

Yayın açmak istiyorsan zaten amd ekran kartlarından kaçın. Nvidianın yayıncılar için obsde bir ayarı var. çok düşük upload vererek harika görüntü çıkarabiliyorsun. ama amdde 5000 upload versen bile çöp görüntü oluyor. kesinlikle nvidia al en kötüsünü al ama nvidia al yani o derece benden söylemesi :D

Yayın açmak istiyorsan zaten amd ekran kartlarından kaçın. Nvidianın yayıncılar için obsde bir ayarı var. çok düşük upload vererek harika görüntü çıkarabiliyorsun. ama amdde 5000 upload versen bile çöp görüntü oluyor. kesinlikle nvidia al en kötüsünü al ama nvidia al yani o derece benden söylemesi :D
Biraz araştırma yapınca bahsettiğin kadar bir abartının olmadığını gördüm reisim tabi ki nvidia daha iyidir ama bahsettiğin kadar abartı yok ve fiyat olarak değerlendirildiğinde ben 6700 lü sistemi12.999 TL ye aldım pchocasının geçende sunduğu sistemdi eş değer rakipleri 16.000 TL bandındaydı

Ben söyleyeyim de sonra neden böyle oluyor diye aklında soru işareti kalmasın:D öyle böyle fark yok rx 6600 xt kullandım aldığım gibi iade ettim 3060 aldım ve o kodlayıcı ayarını yaptım nvidia nvec. aşırı derecede fark olduğunu göreceksin 6000 upload verirsin piksel piksel yayının olur ama nvidia ile 4000 bile versen o piksellik olmuyor yayında. yapmış adamlar bir şekilde

Ben söyleyeyim de sonra neden böyle oluyor diye aklında soru işareti kalmasın:D öyle böyle fark yok rx 6600 xt kullandım aldığım gibi iade ettim 3060 aldım ve o kodlayıcı ayarını yaptım nvidia nvec. aşırı derecede fark olduğunu göreceksin 6000 upload verirsin piksel piksel yayının olur ama nvidia ile 4000 bile versen o piksellik olmuyor yayında. yapmış adamlar bir şekilde
Bilgiler için teşekkür ederim değerlendireceğim reisim

Merhaba arkadaşlar RX6700 lü kasa topladım. Yayın yapmayı düşünüyorum. Başlangıç olarak webcam ve mikrofon arayışındayım. Yeni başlayacağım için bütçem kısıtlı. Fiyat performans konusunda ürün tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
AMD kart ile oyun yayını yapmak bir eziyet. Ne kadar yüksek çözünürlükte kaç bitrate verirsen ver görüntü sürekli pikselleşiyor. Codec problemi 7xxx serisi kartlarla çözüldü sanırım. Bu durumda yapabileceğin en iyi şey ya ekran kartını NVidia serisi bir kart ile değiştirmek ya da oyunu 6700 lü kartla oynarken ,yayını nvidia kartlı ikinci bir bilgisayarla vermek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,351
Üyeler
185,078
Son üye
Donan2easy
Geri