bu pc sorunsuz çalışır mı ?

PC sorunsuz çalışır ama birkaç pürüz var... O kasa yerine Cooler Master MasterBox TD500 Mesh'i al, PSU güzel ama Cooler Master'ın MWE serilerine bak. Anakart çok pahalı, B450 TOMAHAWK MAX daha iyi olur veya B550 chipsetli anakartlar beklenebilir. O sıvı soğutucu yerine 360 mm'lik SilverStone PF360 model sıvı soğutma alabilirsin birazcık daha koyup. TD500 Mesh seçtirmemin nedeni de bu ayrıca, 360 mm'lik soğutucuları üste takabiliyorsun.

çalışır ama kasada zaten 500w 80+ var neden psu suz kasa almıyosun bir daha ek psu alıyosun

bence kasanı farklı bi kasa al

Çalışıp çalışmayacagını bilmem ama ekran kartı ve anakartı degiş bence o fiyatlarda daha iyi bir şey bulabilirsin. Örnek incehesapta şuan saphhire pulse rx 5700 xt ekran kartı 3500 tl. düz rx 5700 almana gerek yok en az yüzde 10 fps kaybı yaşarsın.
Ryzen 5 3600x yerine 3600 almanı tavsiye ederim. Ekran kartıda sapphire pulse rx 5700 xt

Öncellikle şöyle ben teker teker topluyorum ürünleri, kasa'nın içindeki psu yok ben psu'suz halini aldım psu orda yazan psu sonra ise anakart ve ssd aldım şimdi diğer ürünler kaldı ilk defa topluyorum ama bir daha ki ne daha bilgili olcağım bir kaç hatam oldu sonra ise SilverStone PF360 sıvı soğutması dedin ama bu pc de ön panel deki fanlari söküp o kısma takmak lazım diğer geriye kalan 3 fanı üst veya alt tarafa takmam gerek kasa 240mm soğutucuyu alabiliyor yada ön tarafa 360mm olan tarafa takılır yardımcı olup mesaj atan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çalışır ama PSU ve kasayı değiş
neden *

Geri