elimde 19 ay garantili alloy mkw 100 var hyperx ilgilenir misin sıfır gibiBütçe 900TL
Özellikler:
Yazılım,RGB (Yıllardır Rainbow Kullanıyorum RGB Olsa İyi Olur) ve Mekanik
k552 ara ara düşüyor bakabilirsinBütçe 900TL
Özellikler:
Yazılım,RGB (Yıllardır Rainbow Kullanıyorum RGB Olsa İyi Olur) ve Mekanik
Herkes heryerde onu öneriyor ama hiç bir ürününü kullanmadım ve görmedim tavsiye eder misin?k552 ara ara düşüyor bakabilirsin
kesinlikle kaliteli bir ürün ürünün biraz düşmesini bekliyorum bende alacağımHerkes heryerde onu öneriyor ama hiç bir ürününü kullanmadım ve görmedim tavsiye eder misin?
outemu switch önermemHerkes heryerde onu öneriyor ama hiç bir ürününü kullanmadım ve görmedim tavsiye eder misin?
Teşekkürler peki Maouse Önerin Varmıdır?kesinlikle kaliteli bir ürün ürünün biraz düşmesini bekliyorum bende alacağım
bütçen ne kadar 300-400 civarı diyorsan Rival 3 700+ ise razer dav2Teşekkürler peki Maouse Önerin Varmıdır?
Onunla drag click vs yapılıyor mu?bütçen ne kadar 300-400 civarı diyorsan Rival 3 700+ ise razer dav2
razer ile drag yapılır mı?bütçen ne kadar 300-400 civarı diyorsan Rival 3 700+ ise razer dav2
türkiyede yok bu klavye amaBu bütçelerde alınabilecek en mantıklı ürün bu:
K552 De güzel klavye normal outemulardan farklı olarak outemu gaote switch kullanıyor fakat fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum yine de. 600-650TL'ye alınır fakat şuanki fiyatıyla alınmaz![]()
[TRY1,910.13~2046.59] BlitzWolf® BW-KB2 Mekanik Klavye 87 Tuşlar Kablolu Klavye Gateron Optik Anahtar Çalışırken Değiştirilebilir RGB NKRO Type-C Oyun Klavye Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com
BlitzWolf® BW-KB2 Mechanical Keyboard 87 Keys Wired Keyboard Gateron Optical Switch Hot Swappable RGB NKRO Type-C Gaming Keyboardtr-m.banggood.com