Yardım Footytiento deneyimi olan var mı?

Reaksiyon skoru
56
Bu siteden alışveriş yapmak istiyorum ama buradan alışveriş yapan pek kişi bulamadım. Buradan alışveriş deneyiminde bulunanlar veya yakını bu deneyimde bulunan varsa bana kalitesi ve güvenilirliği hakkında bahsedebilir mi?
Almak istediğim forma:

Ekler

• 933F1276-DD26-42D7-9AF7-20C0E74EA902.png
    933F1276-DD26-42D7-9AF7-20C0E74EA902.png
    1.3 MB · Hit: 318
Hocam daha ilk defa bu siteyi duydum.

Siteyi karıştırmıyorsam ben burdan satın almıştım bir sorun olmamıştı. ama bu sitelerinde hep isimleri benziyo birbirine o bu muydu acaba

Siteyi karıştırmıyorsam ben burdan satın almıştım bir sorun olmamıştı. ama bu sitelerinde hep isimleri benziyo birbirine o bu muydu acaba
Hocam araştırabilir misiniz satın aldığınız siteyi? Aynısı ise lütfen kalitesinden bahsedin çünkü bu formayı almak için çok çabalıyorum ama site hakkında pek bir şey bilmiyorum.

formaevine göre fiyat farkı çok yoksa, çoğunun kalitesi aynı sayılır oralara bi bak istersen

Ben olsam ama guvenmem gibi bu siteye.

benim aldığım bu site değilmiş galiba. üyelik bilgisi bulunamadı dedi çünkü. Ben Rönesans italya forması almıştım işte bunların birinden bide PSG forması kaliteleri iyi hocam kötü denemez ama 600 lira verincede ne bileyim. Bide benim aldığım yer yurtdışından falan gönderiyordu kapıda kargo margoda ödüyorsunuz. Bu sitede galiba öyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forma evinden mi aldınız? Orasıda olur.

Neden?
forma evinden bizim halısaha ekibi alıyor ara ara kaliteleri pazar malı gibi durmuyor iyi duruyor yani hocam alınabilir bence. Sadece işte orjinal çakma fiyat analizini iyi yapmak gerek. Çünkü neredeyse aynı fiyata PSG formasının orjinalini arkadaşıma yurtdışından getirtmiştim ben mesela.

Forma evinden mi aldınız? Orasıda olur.

Neden?
Ilk defa duydum ve sitesi o kadar iyi gözukmuyor.

Hocam önerebileceğiniz kaliteli ve uygun fiyatlı site var mı?
Instagram da olan Formaevrenine bakin hocam uygunsa oradan alin.

Ilk defa duydum ve sitesi o kadar iyi gözukmuyor.

Instagram da olan Formaevrenine bakin hocam uygunsa oradan alin.
Hocam forma evi pahalı ve onlarda sanırım yurt dışından getiriyor üstüne kargo parası biniyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,477
Üyeler
187,517
Son üye
Volkarizma
Geri