3500 TL bütçe beyaz renkte, brown/red switch, %60 klavye öneriniz var mı?

JassasJ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
525
Bütçe
3500
Sorum başlıkta belirtildiği gibi %60 ya da %65 klavye arıyorum 3.5k'ya kadar çıkabilirim beyaz renkte ve brown/red switch klavye öneriniz var mı? Klavyenin ingilizce ya da türkçe olması fark etmez.

Bilek desteği yanında mı geliyor? Siz genel olarak keycap kalitesini ve yazılımını sevdiniz mi?
Hayır bilek desteği olmadan geliyor. Ben çok memnunum yazılımı vs aşırı kullanışlı

Hocam ben bu klavyenin black and gold jelly pink switch versiyonunu aldım, daha ulaşmadı. Baya güzel bir klavyeye benziyor, istersen bir araştır. Beyaz mavi olanın switchi jelly purple(brown'a benziyor diyebiliyorum)
Akko kaliteli bir marka sanırım hocam önceden duymuştum. Jelly switchleri de duydum ama purple'ını bilmiyorum. Teşekkürler bunu da araştırıcam. Purple switch sadece alman versiyonundaymış. Keycap'te almam gerekebilir.

Akko kaliteli bir marka sanırım hocam önceden duymuştum. Jelly switchleri de duydum ama purple'ını bilmiyorum. Teşekkürler bunu da araştırıcam. Purple switch sadece alman versiyonundaymış. Keycap'te almam gerekebilir.
Akko baya kaliteli bir marka doğru. Banggood, aliexpress vs.de de bakmakta fayda var, en ucuzu amazonda diye linkini atmıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de yani bu klavyedeki keycapsler zaten inanılmaz kaliteli, ayrı almaya kalksanız 800 lira, bin lira yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,214
Üyeler
187,470
Son üye
husey5n
Geri