Çok iyi olan laptobum bi anda kötüleşti

feritmusaoz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
725
Arkadaşlar merhaba GTX 1050, İ5 9300H, 8 GB RAM, 500 GB SSD, 120 HZ olan asus laptobum ilk aldığımda çok iyiydi. Cihazı 2020 nin ortasında almıştım ve fortnite, valorant ve pubg(steam)yi yüksek ayarlarda mis gibi oynuyordum. Bir anda fpslerim korkunç düştü fps droplar yemeye başladım ve cihaz günlük kullanımda da sorunlu. Biliyorum günümüze göre eski bir laptop fakat ama çöp denilebilecek düzeyde de değil. Driverlarım güncel windows updatelerim güncel. Format attım gene düzelmedi ne yapmam lazım?

Arkadaşlar merhaba GTX 1050, İ5 9300H, 8 GB RAM, 500 GB SSD, 120 HZ olan asus laptobum ilk aldığımda çok iyiydi. Cihazı 2020 nin ortasında almıştım ve fortnite, valorant ve PUBG(steam)yi yüksek ayarlarda mis gibi oynuyordum. Bir anda fpslerim korkunç düştü fps droplar yemeye başladım ve cihaz günlük kullanımda da sorunlu. Biliyorum günümüze göre eski bir laptop fakat ama çöp denilebilecek düzeyde de değil. Driverlarım güncel windows updatelerim güncel. Format attım gene düzelmedi ne yapmam lazım?
Hiç termal macun ve fan temizliği bakımı yaptırdınız mı?

Oyundaki sıcaklık değerlerinize hiç baktınız mı?
tamam teşekkürler her bilgisayarcı yapar mı? ortalama ne kadar isterler?
Her bilgisayarcı yapar ama her bilgisayarcıya yaptırılır mı o ayrı bir soru.

ahahahsadbsjf hocam nasıl anlarım iyi olup olmadığını hiç tanıdık yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi bakayım sıcaklık değerlerine

ahahahsadbsjf hocam nasıl anlarım iyi olup olmadığını hiç tanıdık yok

bi bakayım sıcaklık değerlerine
özellikle işlemci

kendiniz de yapabilirsiniz aslında internetten mx4 termal macun alıp
tecrübe yoksa zorlar elinde patlayabilir

Arkadaşlar merhaba GTX 1050, İ5 9300H, 8 GB RAM, 500 GB SSD, 120 HZ olan asus laptobum ilk aldığımda çok iyiydi. Cihazı 2020 nin ortasında almıştım ve fortnite, valorant ve PUBG(steam)yi yüksek ayarlarda mis gibi oynuyordum. Bir anda fpslerim korkunç düştü fps droplar yemeye başladım ve cihaz günlük kullanımda da sorunlu. Biliyorum günümüze göre eski bir laptop fakat ama çöp denilebilecek düzeyde de değil. Driverlarım güncel windows updatelerim güncel. Format attım gene düzelmedi ne yapmam lazım?
iç toz temizliği ve termal macun yenilemesi gerekiyor
laptopun altında boşluk bırakıyor musunuz hava alması için?
Ram'e 8Gb daha ekleyin 16gb olsun 8gb yetersiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,124
Üyeler
185,028
Son üye
batu9292929929292
Geri