Yardım Rdr2 epic games alınır mı

Reaksiyon skoru
17
Normalde steamdan alıcaktım almama 2 gün kala zam geldi çok pişmanım acele etmediğim için neyse şimdi epic gameste 98tl olmuş ama ben steam seviyorum epic games siteside launcheride kötü bence acaba oyundada performans/fps de düşüş olurmu etki eder mi? bide beklersem steamde tekrar indirime girermi şuan 1150tl

Normalde steamdan alıcaktım almama 2 gün kala zam geldi çok pişmanım acele etmediğim için neyse şimdi epic gameste 98tl olmuş ama ben steam seviyorum epic games siteside launcheride kötü bence acaba oyundada performans/fps de düşüş olurmu etki eder mi? bide beklersem steamde tekrar indirime girermi şuan 1150tl
Alma kardeş epic kötü

Alma kardeş epic kötü
valla ben epicten aldım fıstık gibi de oynadım hele ki steamdeki son zamdan sonra tartışmaya pek açık bi konu değil bence tek seçeneğin epic al gitsin

Alma kardeş epic kötü
Almak istemiyorum ama steamdan acaba indirime düşmezse kötüde olsa keşke epicden alsamıydım dermiyim , az bi fiyat farkı ödemeye razıyım sorun değil bütçem var ve steam istiyorum aslında

Alma kardeş epic kötü
Neden almasın knk epic kötü derken aç mesela neyini beğenmiyorsun ben bugün aldım gta 5 ve rdr2 180 lira civarına aldım oynama şansım olmadı henüz ama büyük ihtimalle zam gelir bahar indirimlerinden önce ondan dolayı garantiye aldım kendimi göreceğiz

Almak istemiyorum ama steamdan acaba indirime düşmezse kötüde olsa keşke epicden alsamıydım dermiyim , az bi fiyat farkı ödemeye razıyım sorun değil bütçem var ve steam istiyorum aslında
muhtemelen epic ede zam gelecek indirim varken alın eski fiyata düşmez

Epic'ten bi hayli oyun aldım. Aldığım oyunlarda fazla sıkıntı yaşamadım. Bence epic'ten al rdr 2'yi kaçırma.

Sanırım son fırsat olduğu için alıcama ama saçma bi soru olucak biliyorumda epicten almış olmam indirirken yada girerken yavaştır sabrederim sorun değilde oyun içi performans etkisi olmaz değilmi steam yerine epicten almış olmam yani fps zaten sınırda 60fps oynayacam düşerse hoş olmaz dlss falan ile anca 70 e çıkıcaktır

Fiyat bal almayan mal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım son fırsat olduğu için alıcama ama saçma bi soru olucak biliyorumda epicten almış olmam indirirken yada girerken yavaştır sabrederim sorun değilde oyun içi performans etkisi olmaz değilmi steam yerine epicten almış olmam yani fps zaten sınırda 60fps oynayacam düşerse hoş olmaz dlss falan ile anca 70 e çıkıcaktır
şaka mi knk oyun ayni sadece satan yer farkli

Geri