Blackshark v2x öneririm kullanıyorum ben 400 TL iken almıştım ses kalitesi ve basları çok iyi acayip iyi ses kasılıyor 7.1 sanal destekliMerhaba bu aralar çok konu açıyorum ama kusura bakmayın 1k ya kulaklık lazım oyun için razer blackshark v2 x önerdiler genellikle birde gamepower fujin sizinde tavsiyelerinizi almak istedim
Hocam ama 3.5mm girişli değil mi blackshark v2xBlackshark v2x öneririm kullanıyorum ben 400 TL iken almıştım ses kalitesi ve basları çok iyi acayip iyi ses kasılıyor 7.1 sanal destekli
Evet sanal 7.1 ister tek girişli telefonda falan yada bilgisayarında kullan eğer kasan çift girişliyse inde hem uzatma hemde 2 li jak girişine çeviren kablo çıkıyorHocam ama 3.5mm girişli değil mi blackshark v2x
Ama işte ses kartı yok eğer arkadaşta da yoksa çok iyi performans almaz ses kartı olan müdavimlere göre diye düşünüyorum.Evet sanal 7.1 ister tek girişli telefonda falan yada bilgisayarında kullan eğer kasan çift girişliyse inde hem uzatma hemde 2 li jak girişine çeviren kablo çıkıyor
Çoğu anakartın ses kartı aynı zaten ondandır diye düşünüyorumAma işte ses kartı yok eğer arkadaşta da yoksa çok iyi performans almaz ses kartı olan müdavimlere göre diye düşünüyorum.
cloud 2 aldım mutluyumÇoğu anakartın ses kartı aynı zaten ondandır diye düşünüyorum
bro bir de anakartım esonic h61ffl yani çok kötüÇoğu anakartın ses kartı aynı zaten ondandır diye düşünüyorum