kanka deme oyle ya şfpqweolkbıjfewiqpşğ0foklewqf iyi davranalim birbirimize gerek yok kırılmayaBi tane at kafasıyla ugrasıyorum
kanka deme oyle ya şfpqweolkbıjfewiqpşğ0foklewqf iyi davranalim birbirimize gerek yok kırılmayaBi tane at kafasıyla ugrasıyorum
content maneger da zibilyon tane ayar var bilip bilmeden yorum yapmayınız!TROL DEĞİLİM CONTENT MANAGERDAN İNCE AYARLAR YAPIYORLAR GRAFİK PAKETİ ARIYORUM ULTRA AYARLARDA CONTENT 1 MİLYON AYAR VAR NERDEYSE
Dogru diyon ya şimdi gitcem gine kendini tutamıcak rivriv etmega baslıcak allahım yaw ben bos yere at kafali demiyorumkanka deme oyle ya şfpqweolkbıjfewiqpşğ0foklewqf iyi davranalim birbirimize gerek yok kırılmaya
sonunda bilen biri geldicontent maneger da zibilyon tane ayar var bilip bilmeden yorum yapmayınız!
Knk rizeli gamer değilsin ozaman kdkdkdbende rizeliyim böyle konuşmak neysede yazmak saçma olmuş şiveli yazanı hiç görmemiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben sana söylim ne yapcağını youtube girip baktınmı grafik ayarı için bakmadıysan link atim yaparsın
Merhaba arkadaşlar asetto corsa oynamak istiyorum fakat grafiklerimle oynadım bozuldu ve çok kötü grafikler alıyorum grafik paketi vericek varmı oyunu istediğim grafiklerde oynayamıyorum
SİSTEMİM
RYZEN 5 3600
RTX 2060 6G GIGABYTE
16 GB 3000 MHZ RAM
480 GB SSD