WIFI olmayan masaüstü bilgisayara iPhone 14 mobil interneti nasıl bağlanır?

jackarmis

80+
Reaksiyon skoru
22
Bir çözümü var mı arkadaşlar, masaüstümde WIFI yok. Düz mantık USB yoluyla denedim ama olmadı. Zamanla yarışıyorum. Telefondaki neti bilgisayara aktarmam lazım bir test için.

bilgisayar dukkanlarinda wifi usb aparati al en ucuzu bile işini görür. iphone bilmiyorum ama androidde ayarlarda usb hotspot acinca otomatik dagitiyordu. ayarlara bak hotspot bul

Usb ile bağla iki cihazı ayarlardan internet paylaşımına gir usb ethernet diye bir ayar olmalı onu aç

Usb bağlantısını bilgisayar ve telefon arasında yapıp kişisel erişim noktasını açarsan bilgisayar ethernet olarak görecektir.

Pcde itunes kurulu olması lazım iphonelerden internet paylaşmak için

Usb ile bağla iki cihazı ayarlardan internet paylaşımına gir usb ethernet diye bir ayar olmalı onu aç
Usb bağlantısını bilgisayar ve telefon arasında yapıp kişisel erişim noktasını açarsan bilgisayar ethernet olarak görecektir.
Yaptım olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pcde itunes kurulu olması lazım iphonelerden internet paylaşmak için
iTunes kurulu pc de. ama olmuyor. iTunes de bi ayar vs. falan mı yapmam gerek yoksa yüklü olması yetiyor mu?

Dener misin ?

Pür dikkat izledim ama hayatımda gördüğüm en boş video. Adam kesinlikle iyi niyetli ama bu videoyu neden çekmiş anlamadım. Aygıt yöneticisinden hiçbir şey yapmıyor sadece iTunes yükleyin diyor. Zaten olmuyor ki ben de. Bir çözüm var sandım videoda:(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,539
Üyeler
185,760
Son üye
EveZ.
Geri