Cayi nasil alcazMigros uygulamasında 2li alımda 5lt lik ayçiçek yağı 125 TL ye düşüyor bölgesel olarak sepetinize özel ürünlerde 1kg çay 27tl ye alinabiliyor
üyelik zorunlu sanırsam sanal marketten ekledim indirim olmuyorMigros uygulamasında 2li alımda 5lt lik ayçiçek yağı 125 TL ye düşüyor bölgesel olarak sepetinize özel ürünlerde 1kg çay 27tl ye alinabiliyor
İndirim uygulamiyor3 cay aliyorum 1 de sucuk fiyat dusmuo nsnfksMigros uygulamasi ile aldim ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sepette sepetinize ozel urunlerde cikiyor
Hocam bende indirim uygulamiyo nasil aldinizAldım teşekkürler
Bölgesel indirim var belki sizin bölgenizde yoktur. İndirim var görünüyorsa uygulamaya çık gir yap yine düzelmezse sepeti boşalt tekrar ekleHocam bende indirim uygulamiyo nasil aldiniz
Her 200 TL lik alışveriş için ya çay ya da sucuk eklemeniz gerekiyor. İkisi aynı anda olmaz olması için 400 TL olacakİndirim uygulamiyor3 cay aliyorum 1 de sucuk fiyat dusmuo nsnfks
İndirim gozukuyor denedim be uaptiysam olmadiBölgesel indirim var belki sizin bölgenizde yoktur. İndirim var görünüyorsa uygulamaya çık gir yap yine düzelmezse sepeti boşalt tekrar ekle
Sepeti boşalt tekrar doldurİndirim gozukuyor denedim be uaptiysam olmadi
Boyle olmazmi hocamHer 200 TL lik alışveriş için ya çay ya da sucuk eklemeniz gerekiyor. İkisi aynı anda olmaz olması için 400 TL olacak