Evde Yapmalık Yemek Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,898
Kabak yemeği sevmediğim için evde kolay ve güzel bir yemek yapmak istiyorum. Et olmadığından etli yemek olmaması iyi olur. Otlu sebze-meyve yemeklerini de sevmem. Birkaç gün önce patatesin içini dolma gibi açıp içine rendelenmiş kaşar, domates, biber koymuştum baya da güzel olmuştu.

Kankam et yok ot yemiyon. Ne kaldı geriye?

Kabak yemeği sevmediğim için evde kolay ve güzel bir yemek yapmak istiyorum. Et olmadığından etli yemek olmaması iyi olur. Otlu sebze-meyve yemeklerini de sevmem. Birkaç gün önce patatesin içini dolma gibi açıp içine rendelenmiş kaşar, domates, biber koymuştum baya da güzel olmuştu.
Pilav yap en kolay yol

MENEMEN SOĞANLI

Ef4vZmVWkAQN3Eo.jpg

Yumurtalı ekmek, krep, patatesli yumurta düşünebilirsin.

Yeşil mercimek yemeği (kara şimşek), kuru fasülye veya nohut yapıp yanınada pirinç pilavı yaparsan efsane olur. Hem ucuz hem sağlıklı.
Özellikle mercimek yemeği diğerlerine nazaran daha kolay. Fazla kaynatırım dersen soğanı veya ekleyeceğin herhangi bir şeyi (biber, patates vs.) kavurmana gerek yok. Sadece mercimek ve suyu atıp kaynatsanda yenir. Tabii en azından soğanda doğramanı öneririm.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ağıza Gayış Gibi gelen domates+Soğanlı menemen

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,466
Üyeler
185,735
Son üye
muhammedygdrn