Çözüldü✓ 600 TL mouse önerisi

Selamlar mouse a kola döktüm ve 1 haftadır idare ediyordum fakat şuan tıklayamıyorum bile neredeyse , o yüzden mouse değiştirmeye karar verdim. bütçe hafif değişebilir

-el ölçülerim 19-7
- tutuş şeklim palm grip
- fps de oynuyorum ama çok fazla değil ona göre bir mouse arıyorum

bildiğim kadarıyla bu bütçede razer deathadder v2 ve minisi baya öneriliyor ama, yanlış bilmiyorsam malzeme kalitesi biraz kötü diyorlar ondan dolayı biraz tereddütlüyüm deathadderlara karşı.
yinede önerileriniz bekliyorum

ne zamandır kullanıyorsunuz hocam ve artıları eksileri neler?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aslında 28 i bugün abdullah abi ayın ürünleri yapar mı ki?
2 ay olmuştur. Sensörü aşşırı iyi. Steelseries gg yazılımı çok iyi. Kalitesi güzel. Ele oturuyor. Şık duruyor.

Selamlar mouse a kola döktüm ve 1 haftadır idare ediyordum fakat şuan tıklayamıyorum bile neredeyse , o yüzden mouse değiştirmeye karar verdim. bütçe hafif değişebilir

-el ölçülerim 19-7
- tutuş şeklim palm grip

bildiğim kadarıyla bu bütçede razer deathadder v2 ve minisi baya öneriliyor ama, yanlış bilmiyorsam malzeme kalitesi biraz kötü diyorlar ondan dolayı biraz tereddütlüyüm deathadderlara karşı.
Gecen 423 E Dusen Piyasa Degeri 800 Tl Ustunde Olan Gloruis Model I Bakmani tavsiye ederim suan 650 Fln Cik Guzel e Sporcu Mouse Kacirma Bence Ben Biraz Daha Bekleyip Dusmesini Beklicem Umarim Dusmesini Beklerken artmaz

Önerilen her mouse öyle diyorlar böyle diyorlar diye vazgeçersen zaten bir şey alamazsın

Önerilen her mouse öyle diyorlar böyle diyorlar diye vazgeçersen zaten bir şey alamazsın
yani hocam biraz seçiciyim almışken her şeyini araştırıyorum kronik sorunu falan olmasın diye mecbur araştırıyorum

asus rog gladius modelleri hakkında bir öneriniz var mı?

-el ölçülerim 19-7
- tutuş şeklim palm grip

İncehesap gaming gecesinde razer deather v2 mini aldım 200 liraya şuan kaç lira bilmiyorum ama bence fiyatında en iyi f/p olabilir malzeme kalitesi süper yazılımı olsun ışığı olsun tıklamasaı herşeyi mükemmel malzeme kalitesinde bi problem yok çekinmeden alabilirsin

İncehesap gaming gecesinde razer deather v2 mini aldım 200 liraya şuan kaç lira bilmiyorum ama bence fiyatında en iyi f/p olabilir malzeme kalitesi süper yazılımı olsun ışığı olsun tıklamasaı herşeyi mükemmel malzeme kalitesinde bi problem yok çekinmeden alabilirsin
hocam da v2 mini elime uymuyor

Geri