yok hocamdüzünü indirmiştim, silip yüklemeye gerek yok yan
Dostum Enchanted Edition'da Ray Traysing Ve DLLS-FSR Özellikleri Var Ve Grafikler Birazdaha İyi Ve SAistemleri Kastırıyor O Ekran Kartı İle Normal Sürümü Oynamanı Tavsiye Edebilirim Ama İstersende Fsr'yi Denemek İçinde İndirebilirsinArkadaşlar galiba grafikler falan değişmiş ama herkes rtx kart lazım diyor.
Oyun olarak bir farklılık var mı hangisi indirmeliyim?
Ryzen 5 3600/rx 570
Tamamen RTX oynamak istiyorsan sil , ha gerek yok normal oyunun grafikleri de yeterli diyorsan silmene gerek yokdüzünü indirmiştim, silip yüklemeye gerek yok yani
Tamamen RTX oynamak istiyorsan sil , ha gerek yok normal oyunun grafikleri de yeterli diyorsan silmene gerek yok
Ben oyunu gold edition almıştım, ayriyeten bir şey indirmem gerekiyor mu? yoksa sadece exodus indirmem yeterli mi.Dostum Enchanted Edition'da Ray Traysing Ve DLLS-FSR Özellikleri Var Ve Grafikler Birazdaha İyi Ve SAistemleri Kastırıyor O Ekran Kartı İle Normal Sürümü Oynamanı Tavsiye Edebilirim Ama İstersende Fsr'yi Denemek İçinde İndirebilirsin
Hocam ben normal aldım o yüzden sorunuzu cevaplıyamıyorumBen oyunu gold edition almıştım, ayriyeten bir şey indirmem gerekiyor mu? yoksa sadece exodus indirmem yeterli mi.
Epic games den aldım
enhanced editionda rtx açık kapatılmıyor amd kartlarda füşük fps li oluyorArkadaşlar galiba grafikler falan değişmiş ama herkes rtx kart lazım diyor.
Oyun olarak bir farklılık var mı hangisi indirmeliyim?
Ryzen 5 3600/rx 570