- Bütçe
- 2000
Başlıkta da yazdığı gibi kablosuz kulaklık arıyorum. Birçoğunu inceledim ve şuanda aklımda iki kulaklık var.
www.akakce.com
Satıcının amazon olmasını istiyorum çünkü eğer beğenmediğim bir şey olursa iade etmek istiyorum. Barracuda X almayı düşünüyorum şuan ve eğer Barracuda X alırsam bluetooth adaptörü de gerekecek,
Barracuda X'in eksileri neler? Konulara baktım ama pek bir şey bulamadım sadece 2022 modelin alınması gerektiğini gördüm
Bütçemi 2500 tl'ye kadar arttırabilirim
HyperX Cloud II mı almalıyım yoksa pek karar veremedim.
SteelSeries Arctis 1 Wireless USB-C Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 1 Wireless USB-C Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis 1 Wireless USB-C Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Satıcının amazon olmasını istiyorum çünkü eğer beğenmediğim bir şey olursa iade etmek istiyorum. Barracuda X almayı düşünüyorum şuan ve eğer Barracuda X alırsam bluetooth adaptörü de gerekecek,
Barracuda X'in eksileri neler? Konulara baktım ama pek bir şey bulamadım sadece 2022 modelin alınması gerektiğini gördüm
Bütçemi 2500 tl'ye kadar arttırabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
HyperX Cloud II mı almalıyım yoksa pek karar veremedim.