iPhone 11 Pro | 5 dakika içerisinde %40 şarj iniyor.

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar hocalarım, iPhone 11 Pro cihazım var, yaklaşık 5-6 saatte şarj oluyor ve %100 olduktan sonra çekiyorum 5 dakika içerisinde ekranı açmasam dahi %62'ye kadar düşüyor. Daha sonrasında normal şekilde düşüş oluyor, sizce sorun neyden kaynaklı olabilir?

Merhabalar hocalarım, iPhone 11 Pro cihazım var, yaklaşık 5-6 saatte şarj oluyor ve %100 olduktan sonra çekiyorum 5 dakika içerisinde ekranı açmasam dahi %62'ye kadar düşüyor. Daha sonrasında normal şekilde düşüş oluyor, sizce sorun neyden kaynaklı olabilir?
Pil sağlığınız % kaç ?

Batarya orjinal mi

Telefonun 1 Aylık Olduğuna Eminmisiniz Hocam ?

Yurtdışı hocam :cry:

Orijinal hocam, kutusunu bizzat kendim açtım.
Yazılımsal ya da sistemsel olabileceğini düşünüyorum. Cihaz çok iyi ama bilemiyorum iade etmek istemiyorum, ama en son çare o gözüküyor.
Sıfır üretilmiyor diye biliyorum o cihaz nereden aldınız

Yurtdışı hocam :cry:

Orijinal hocam, kutusunu bizzat kendim açtım.
Yazılımsal ya da sistemsel olabileceğini düşünüyorum. Cihaz çok iyi ama bilemiyorum iade etmek istemiyorum, ama en son çare o gözüküyor.
yurt dışıysa sıfır diye satılan pil değişmiş olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yurtdışında da mı kaldırıldı hocam?
Cihaz yurtdışı çünkü.
şuan 12, 13, 13 mini, 14, 14 plus, 14 pro ve 14 pro max üretim var

Yurtdışında sıfır bizde olduğundan daha çabuk bitiyor zaten 😄
Muhtemelen batarya takmışlardır arızalıdır bataryan benim de 11 Pro yurtdışı fakat kendi bataryası %74 pil sağlığım ama bir günü çıkarıyor. Aldığınız yerle görüşün derim.

Geri