punisher34
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 210
Sandalye arıyorum yakın zamanda alıp öneren var mı bel filan kalmadı köpek gibi can çekişiyom artık taksit ile bir tane alacam 
Bende aynı dertten muzdaripim çok pahalı sandalyeler
fiyatı bizmi tahmin edicez yoksa bankan ile iletişime mi geçeyimSandalye arıyorum yakın zamanda alıp öneren var mı bel filan kalmadı köpek gibi can çekişiyom artık taksit ile bir tane alacam![]()
qwdjklhjkdqwhjdhjqwdq kb knk butce 3k yafiyatı bizmi tahmin edicez yoksa bankan ile iletişime mi geçeyim
knk 3 k bütce var mutfak sandalyesi mahvetti şimdi online döndü okul inan dersleri izlerken kıvranıyorum .Bende aynı dertten muzdaripim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aga ya kumaş al ya kumaş al ben deri aldım yazın çok sıcak kışın çok soğuk oluyor. ne olursa olsun kumaş olsun deri alıcaksan da direkt kumaş kaplatSandalye arıyorum yakın zamanda alıp öneren var mı bel filan kalmadı köpek gibi can çekişiyom artık taksit ile bir tane alacam![]()
konu yanlış kategoriye açılmış.hawk ve xdrver 15 var hangısını öneririsniz
Sanırım ben geçen 10 saat falan oynadığım için bel fıtığına kaldım. Eğilince sağ bacağıma aşırı ağrı vuruyor. Ortopediye gidicem.qwdjklhjkdqwhjdhjqwdq kb knk butce 3k ya
knk 3 k bütce var mutfak sandalyesi mahvetti şimdi online döndü okul inan dersleri izlerken kıvranıyorum .
hawk fabhawk ve xdrver 15 var hangısını öneririsniz
ftr ya da beyin cerrahi. ortopedi bel fıtığına bakmaz.Sanırım ben geçen 10 saat falan oynadığım için bel fıtığına kaldım. Eğilince sağ bacağıma aşırı ağrı vuruyor. Ortopediye gidicem.
yedim agam cezayı zatenkonu yanlış kategoriye açılmış.
duzeltmışsınız görmedim bıldırımden tıklamıştım