Yardım Fps Yüksek Oyun Takılıyor

Apindangoye

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
801
Sorun kısaca şöyle fortnitede 40-50 fps alıyorum v sync açık ama oyun takılıyor fps dronu yok ping normal mesela a ya basıyorum 2 sn sonra geliyor ve başka oyunda olmuyor v sync kapatınca zaten neredeyse göremiyorum çok kötü oluyor aynı şekilde diğer oyunlarda kapalıyken sorun yaşamıyorum sıcaklıklarım 80 i geçmiyor sorun oyundamı bendemi?
Çözümü bilen varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun kısaca şöyle fortnitede 40-50 fps alıyorum v sync açık ama oyun takılıyor fps dronu yok ping normal mesela a ya basıyorum 2 sn sonra geliyor ve başka oyunda olmuyor v sync kapatınca zaten neredeyse göremiyorum çok kötü oluyor aynı şekilde diğer oyunlarda kapalıyken sorun yaşamıyorum sıcaklıklarım 80 i geçmiyor sorun oyundamı bendemi?
Çözümü bilen varmı?
5 gün önce hiçbir şey yoktu

Çözümü bilen varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 gün önce hiçbir şey yoktu
5 Gün içinde oyunun aldığı güncelleme etkilemiş olabilir veya arkaplanda çalışan uygulamalar arttıysa RAM yetersiz kalıyor olabilir.

Geri