M2 SSD TAVSİYESİ ALABİLİR MİYİM?

Kc3000 al geç renegade de olabilir

K3000 dediğiniz Samsung tan daha mı iyi

Hocam dikkat edin kc 300 de mesut abi video paylaşmıştı sahte ürünler satıyorlar alırken bilindik bir yerden alın parçaları

K3000 dediğiniz Samsung tan daha mı iyi
Kingston da kaliteli markadır hocam. Bu ssdde dram falan da var okuma yazma hızları 7k lara çıkıyor yani baya iyi kc3009. Bende samsung 980 var ben memnunum samsung da alınabilir ama bu daha iyi bir ssd yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dikkat edin kc 300 de mesut abi video paylaşmıştı sahte ürünler satıyorlar alırken bilindik bir yerden alın parçaları
Onun için özellikle İncehesap linki attım kingston yetkili satıcısı

Kingston da kaliteli markadır hocam. Bu ssdde dram falan da okuma yazma hızları 7k lara çıkıyor yani baya iyi kc3009. Bende samsung 980 var ben memnunum ama bu daha iyi bir ssd yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onun için özellikle İncehesap linki attım kingston yetkili satıcısı
Çok afedersiniz satıcılar resmen ******** olmuş insanları dolandırmaktan başka bişey yapmıyorlar yazık gerçekten

Çok afedersiniz satıcılar resmen ******** olmuş insanları dolandırmaktan başka bişey yapmıyorlar yazık gerçekten
Maalesef, kötü niyetli insan her sektörde var Allah denk getirmesin.

Maalesef, kötü niyetli insan her sektörde var Allah denk getirmesin.
Amin hocam gerçekten ufacık parçalara 2 3 k verir olduk sistem zaten kötü cebimizdeki paranın kıymeti yok üstüne bide bu şereften yoksun insanlar türedi başımıza

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
hocam ne yaparsan yap MLD markasına bulaşma. Fiyatları düşük ama ne vadettiği hızları verebiliyor ne düzgün çalışıyor dosya kopyalıyorsun yer yer sata ssd'den bile düşük hızda kopyalıyor. Diğer markalar hakkında bir şey söyleyemem o kadar parçayı denemedim ama genel olarak samsung'a paran yetiyorsa özellikle 5 yıllık garanti süresinden dolayı ve kalitesinden dolayı samsung pişman etmez diyebilirim. Zamanında paraya kıyıp samsung sata ssd aldım 2 yılı falan geçti sanırım aktif kullanıyorum hiçbir sorun çıkarmadı MLD m2 ssd aldım hem vadettiği hızları vermiyor hem de veri aktarımı yapacağım zaman yüzüstü bırakıyor

samsung 980 pro yada bakabilirsiniz biraz fiyat olarak yüksek ama 3 yıldır samsung sata ssd kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşatmadı.

Geri