Erdem Arslan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,582
Vatana millete hayırlı olsun iyi fiyat.
Açarken ana sayfada göremedim için açmıştım tamam reis takma bu kadar yaİddia başlığını kaldırdım kanka
Yakın gelecekte böyle bir şey olması imkansız gözüküyor. Asgari ücretli evini geçindiremiyor kaldı ki araba alsın.Umarım ileri zamanlarda Asgari ücretle çalışan birinin de binebileceği bir araç yaparlar hayırlı olsun
Sıkıntı yok kankamAçarken ana sayfada göremedim için açmıştım tamam reis takma bu kadar ya![]()
Bi yerden başlamak lazımdı. Zor ama onlar da zamanla olur inşallah dostum.Yakın gelecekte böyle bir şey olması imkansız gözüküyor. Asgari ücretli evini geçindiremiyor kaldı ki araba alsın.
+1. Bugün iyi olmayabiliriz ama yarın iyi olmak için çok çalışmak bilim teknoloji üretmek zorundayız. Umarım togg mmu bu değişimin başlangıcı olur. Bu zamana kadar bir şey üretmememiz zateb çok büyük kabahat.Bi yerden başlamak lazımdı. Zor ama onlar da zamanla olur inşallah dostum.
Katılıyorum, umarım seçimden sonra fırlamaz.şuan ki ekonomi de güzel fiyat
C5 Aircross ile karşılaştırmak donanım, araç sınıfı vs bakımından belki doğru olabilir ama C5 Aircross içten yanmalı. Elektrikli arabayla karşılaştırmak saçma o yüzden. Onun yerine C sınıfı elektrikli araçlarla karşılaştırmak lazım.%10 ötv li bir araba için pahalı. Ham fiyatta C5 Aircross' un full modeli bile bundan 200k falan daha ucuz. Aslında arabalar o kadar pahalı değil de...
C5 Aircross' a da aynı ÖTV matrahını koy C5 Aircross anahtar teslim fiyatı 770k falan oluyor zaten
Nolur al yalvarırız toggun buna ihtiyacı var, Enes almassa üretmem diyor913bin TL param olsa o fiyata alacağım son araba olur