Kadınların kafa yapısının farklı olması

şakşukacı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
709
Öncelikle bunlar tamamen benim özgür düşüncelerimdir. Kimseye bir şey kanıtlamaya çalışmıyorum. Cinsiyetçi birisi değilim. Bana katılan veya katılmayan herkes kendi düşüncesini lütfen saygı kuralları çerçevesinde belirtsin. Erkeklerin kadınlardan daha akıllı-zeki olduğunu düşünüyorum. Kendisine acı çektiren birine bağlanmak fakat değer gördüğü yerden kaçma huyu. Kendi deneyimim olan. Benim iyi şeyler doğuran tüm davranışlarımı kendi pencerelerinden kötü bir şey olarak yorumluyorlar. Birde bir kız grubu bir araya geldi ise cahil sürülerinden bile daha tehlikeli olabiliyor sakın bir tartışmaya girmeyin. Konuşmanıza fırsat bile vermezler.

Buna dair şöyle bir şey yaşadım. Bir kızı ben kibarca red etmiştim ama gerçekten fazla kibarca. Sonra o kız arkadaşlarını toplayıp yanıma geldi ve bana dedi ki; sen kimsin de böyle havalara giriyorsun yok şöylesin böylesin. Ben o an afalladım ne diyeceğimi bilemedim. Şuanki aklım olsa küfürü basar yürürdüm oradan. Fakat eğer ben o kızı kendimi üstün tutarak red etse idim böyle şeyler yapamazdı beni kendinden üstün görürdü.

Başka bir kız, deli gibi aşık olduğum... Ben tanınan biriyimdir fakat yanlılş anlaşılmasın bununla övünmüyorum. Sevdiğim kız ise ben olmasam kimsenin tanımadığı biri idi. Biz bunla bir hafta görüştük falan. Sonra bu ilk kedi halinden kaplana döndü adeta bir görseniz. Ben senin gibiler ile uğraşamam havalarına girdi. Ulan nasıl? Ne? Daha iki gün önce yan yana idik şimdi ne oldu? İnsanlar kedi çıkarları için mi benle oldu anlamadım.

Bu konu sadece aşkta değildir. Günlük hayatta da bir kadın tamamen iç güdüsel ve sezgisel olarak, düşünmeden hareket eder. Erkeklerde de bu çeşit vakalar olsa da kadınlara göre daha az olduğunu düşünüyorum.

Özete gelirsem bence erkekler kızlardan daha akıllı veya zekidir artık ne derseniz. Belki de düşünce yapılarımız tamamen birbirinden farklıdır. Belki de ben aptalımdır da böyle düşünüyorumdur. Evet cidden, belki de fazla ***** ve ucubeyimdir ki böyle şey düşünüyorum.

Cinsiyete göre zeka konuşması yapilamaz. 13. YY Yobazlığı deriz biz buna. Kızları bu hale getiren yine erkeklerdir.
Son cümleniz bana mantıklı geldi hocam. Belki de ülkemizde kızlar daha çok ilgi görmeye alıştıkları için kız erkek ilişkilerinde kendilerini üstün zannediyorlardır. Umarım doğru anlamışımdır.

İlgi verme, hak edene ilgi ver.

Öncelikle bunlar tamamen benim özgür düşüncelerimdir. Kimseye bir şey kanıtlamaya çalışmıyorum. Cinsiyetçi birisi değilim. Bana katılan veya katılmayan herkes kendi düşüncesini lütfen saygı kuralları çerçevesinde belirtsin. Erkeklerin kadınlardan daha akıllı-zeki olduğunu düşünüyorum. Kendisine acı çektiren birine bağlanmak fakat değer gördüğü yerden kaçma huyu. Kendi deneyimim olan. Benim iyi şeyler doğuran tüm davranışlarımı kendi pencerelerinden kötü bir şey olarak yorumluyorlar. Birde bir kız grubu bir araya geldi ise cahil sürülerinden bile daha tehlikeli olabiliyor sakın bir tartışmaya girmeyin. Konuşmanıza fırsat bile vermezler.

Buna dair şöyle bir şey yaşadım. Bir kızı ben kibarca red etmiştim ama gerçekten fazla kibarca. Sonra o kız arkadaşlarını toplayıp yanıma geldi ve bana dedi ki; sen kimsin de böyle havalara giriyorsun yok şöylesin böylesin. Ben o an afalladım ne diyeceğimi bilemedim. Şuanki aklım olsa küfürü basar yürürdüm oradan. Fakat eğer ben o kızı kendimi üstün tutarak red etse idim böyle şeyler yapamazdı beni kendinden üstün görürdü.

Başka bir kız, deli gibi aşık olduğum... Ben tanınan biriyimdir fakat yanlılş anlaşılmasın bununla övünmüyorum. Sevdiğim kız ise ben olmasam kimsenin tanımadığı biri idi. Biz bunla bir hafta görüştük falan. Sonra bu ilk kedi halinden kaplana döndü adeta bir görseniz. Ben senin gibiler ile uğraşamam havalarına girdi. Ulan nasıl? Ne? Daha iki gün önce yan yana idik şimdi ne oldu? İnsanlar kedi çıkarları için mi benle oldu anlamadım.

Bu konu sadece aşkta değildir. Günlük hayatta da bir kadın tamamen iç güdüsel ve sezgisel olarak, düşünmeden hareket eder. Erkeklerde de bu çeşit vakalar olsa da kadınlara göre daha az olduğunu düşünüyorum.

Özete gelirsem bence erkekler kızlardan daha akıllı veya zekidir artık ne derseniz. Belki de düşünce yapılarımız tamamen birbirinden farklıdır. Belki de ben aptalımdır da böyle düşünüyorumdur. Evet cidden, belki de fazla ***** ve ucubeyimdir ki böyle şey düşünüyorum.
İnsanların nasıl yetiştiği ile alakalı, bizimkilere genelde günde 20 kişi yazdığı için bir yerleri kalkık oluyor.
Arkadaş cevabı vermiş, sebep yine erkekler

Dediklerine katılıyorum ama bence Türkiyedeki kızlar için geçerli(hepsi değil) bende bu konuyu hep düşünüyodum zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnsanların nasıl yetiştiği ile alakalı, bizimkilere genelde günde 20 kişi yazdığı için bir yerleri kalkık oluyor.
Arkadaş cevabı vermiş, sebep yine erkekler
Mantıklı oda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence erkek olarak yapmamız gereken kızlara gereğinden fazla ilgi vermemek.Adam gibi birini sevin kendinize uygun birini bulamıyosanız farklı ülkelerden kızlarla konuşun.Emin olun onlar Türk kızlarından daha olgunlar.

Son düzenleme:
Tüm kadınlar için geçerli değildir bu. Ama genç kesim Türk kızlarının büyük bir çoğunluğu tamamen kendilerini en tepede görme derdinde.Sanki onlardan üstüne yok-en üst benim düşüncesindeler.Sosyal medya da bunun bir etkeni. İzledikleri saçma sapan şeyler (erkekler için de gecerli) onları ele geçirmiş durumda. Hak edene ilgi gösterirsen o zaman iki tarafta kazanmış olur.

Tüm ülkeler için geçerli olmasa da türkiye için bence kesinlikle geçerli(istisnalar kaideyi bozmaz diye bir söz var.) Bunun sebebi onların kafa yapısından da beter erkekler yüzünden. Kendilerini genelde elde edilmek için yarışılan bir hazine gibi bişi olarak görüyorlar ve ona göre böyle bir kafa içi oluşuyor herkes aslında çevresinin vs. ürünüdür ne gördüysen o oluyorsun. Genelde gramcı pis yaratıklardan güç alıyorlar çünkü çevrenin tamamı aslında bunlardan oluşmasa bile en aktif en göze batan tipler bunlar oluyor ve kızlar "hmm bu ne böyle demek erkek böyle bişi" gibi düşüncelere girmesiyle böyle bir sonuç ortaya çıkıyor tabi etki eden tonla şey var kısaca bunun sebebi tam olarak bedensel sayılmaz çevre vs. ile de alakalı. türkiyede aşırı ultra pozitif ayrımcılık vs etkisi de çok büyük.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,371
Üyeler
183,829
Son üye
Fur0120
Geri