İpad kalemi hakkında sorularım var

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,441
Arkadaşlar 8. nesil mi 9. nesil mi alsam derken dün itibariyle 9. nesil ipad i aldım.
Forumdan kalem önerileri gelmişti ama aklıma takılan bazı sorular var, çakma kalemler sanırsam bluetooth la bağlanmıyor ve bu da arada da olsa avucunu ekrana koyduğunda sıkıntı çıkarıyormuş galiba, apple pencil gibi kusursuz değilmiş.
Size sorum, 1000 liranın altında olup basınç hissiyatı ve bluetooth ile bağlanması olan bir kalem var mı? bir de shapr3d uygulamasına girdiğimde kalem bağla diyor illa apple pencil mı olmak zorunda?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar 8. nesil mi 9. nesil mi alsam derken dün itibariyle 9. nesil ipad i aldım.
Forumdan kalem önerileri gelmişti ama aklıma takılan bazı sorular var, çakma kalemler sanırsam bluetooth la bağlanmıyor ve bu da arada da olsa avucunu ekrana koyduğunda sıkıntı çıkarıyormuş galiba, apple pencil gibi kusursuz değilmiş.
Size sorum, 1000 liranın altında olup basınç hissiyatı ve bluetooth ile bağlanması olan bir kalem var mı? bir de shapr3d uygulamasına girdiğimde kalem bağla diyor illa apple pencil mı olmak zorunda?
@contravolta hocam sizin çok yardımınız dokundu etiketlemezsem olmaz :)

@contravolta hocam sizin çok yardımınız dokundu etiketlemezsem olmaz :)
Uygulamaların herhangi bir zorunluluğu yok istediğin kalemi kullanabilirsin.

Bildiğim kadarıyla Apple pencil dan başka yok varsa da Apple pencil fiyatıyla aynıdır.
bir yandan çizime de başlacağım ama orjinal çok pahalı. Kalem de acil lazım şuan, TYT tekrarına başlicam ama çakma da almak istemiyorum resim konusu yüzünde.
Kafam karışık

hocam temiz ikinci eller sıfır fiyatına yakın, ucuz olanlar da çatlak ya da bir sıkıntısı var

Para yok işte hocam, kalem için de taksit mantıklı gelmiyor

Böyle ucuz ucuz kalemler var şimdilik idare edip ilerde ipad kalemi alabilirsiniz

İpad8'im var, alternatif kalem aradım ama bulamamıştım. Letgodan 3te 1 fiyatına eski püskü kutusu, kapağı, şarj aparatı bile olmayan bir kalem almıştım. 1yıldan fazla oldu hiç sorun yaşamadım, kolay bozulan bir yapısı yok. 2.el biraz şans işi ama apple pencil gerçekten harika bir ürün.

Geri