tyt ayt net arttırma

BeratUzd

80+
Reaksiyon skoru
16
merhaba tyt netim şuan 80 100 aralığında ayt netim ise 50 70 aralığında gidip gelmekte bu son üç ayda ilk 10000 girebilir miyim

merhaba tyt netim şuan 80 100 aralığında ayt netim ise 50 70 aralığında gidip gelmekte bu son üç ayda ilk 10000 girebilir miyim
Tyt'yi biraz daha arttırıp, ayt netini ise 75 lere falan çekerseniz girebilirsiniz diye düşünüyorum. Tabii OBP'nin de çok etkisi var.

Tyt'yi biraz daha arttırıp, ayt netini ise 75 lere falan çekerseniz girebilirsiniz diye düşünüyorum. Tabii OBP'nin de çok etkisi var.
lise notları etikiliyor mu mesela ben bilgisayar mühendisi olucam diyelim ilk 20000 e girdim olabilir miyim 60 ortalama ile

etkiliyor yığılma olursa daha fazla geriye atar 59 obp ile sayısal 2k dan 6k ya atmış 2021 yılında yığılma olsaydı daha fazla atardı
çok kötüymüş ya bitek biz mi bu sisteme sahibiz dünya üzerinde?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ort etkiliyo tabikide benim ortalam 83dü 5k falan geriye attı 60ı sen düşün
peki pc mühendisi için kaç k ya girmek lazım

çok kötüymüş ya bitek biz mi bu sisteme sahibiz dünya üzerinde?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

peki pc mühendisi için kaç k ya girmek lazım
kankam üniye göre değişir iyi bi üni istersen en azından bi 8 9k yapman gerekir onun dışında 50 60k ya kadar burslu ünidede okuyabilirsin

kankam üniye göre değişir iyi bi üni istersen en azından bi 8 9k yapman gerekir onun dışında 50 60k ya kadar burslu ünidede okuyabilirsin
peki benim şu başlıkta ki tyt ve ayt netlerimi arttırmam için verebileceğin tüyolar var mı be usta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,932
Üyeler
195,208
Son üye
orhxn
Geri