🔥İndirim Samsung LS24R350FZMXUF 24" 75Hz IPS Sepette 1.943TL Nays ile 1.749TL 🔥

Hayırlı olsun hocam ışık sızması veya ölü piksel var mı benimki de yarın gelecek inş

Hocam fiyatına göre çok iyi geldi bana alınır mı ne diyorsunuz ghostingi veya kötü bir yanı var mı
Hocam monitör 6 bit sanal olarak 8 bit renk veriyor soldaki monitör 10 bit aradaki fark kesinlikle anlaşılıyor fotoğrafta belli olmamış ghosting testi birazdan yapacağim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun hocam ışık sızması veya ölü piksel var mı benimki de yarın gelecek inş
İkiside sıfır hocam teşekkürler

Hocam monitör 6 bit sanal olarak 8 bit renk veriyor soldaki monitör 10 bit aradaki fark kesinlikle anlaşılıyor fotoğrafta belli olmamış ghosting testi birazdan yapacağim

İkiside sıfır
Tamamdır yapınca yazar mısınız?

Benim attığım 1ms ekran yerine bu bazıları için önemli olabilir hocam
Önemli olacağını düşünmüyorum zaten 75hz millet rekabetçi oyun oynasa neye yarar. Arkadaşın attığı daha mantıklı

Onun dışında kesinlikle alinir ben bunun 200 tl altina va panel 21 inch xiaomi alacaktim o beklenti ile aldigim icin muazzam geliyor bana suan

Tamamdır yapınca yazar mısınız?
Tamamdır

Monitör geldi kurulumunu yaptım gayet güzel duruyor panelide fena değil beni tatmin etti sonunda 2. Monitöre kavuştum :DAlıntıyı görüntüle
merhaba bende uygun gördüm 2.monitor olarak gereksiz masraf yapıp 165hz ler 1ms monitor almak yerine böyle bir şey arıyorum. soruma gelecek olursak kullanım açısından bu ekranda video izlerken veya bir şeylere tıklarken gecikme vs oluyor mu? konuya yabancı olduğumdan 5ms yazması korkutuyor

Az önce sepete attığımda 2069a mı ne düştü şimdi olmadı indirim mi bitti :d?

merhaba bende uygun gördüm 2.monitor olarak gereksiz masraf yapıp 165hz ler 1ms monitor almak yerine böyle bir şey arıyorum. soruma gelecek olursak kullanım açısından bu ekranda video izlerken veya bir şeylere tıklarken gecikme vs oluyor mu?
Daha yeni aldığım icin cok deneyimleyemedim ama şuanlık bir rahatsızlık vermedi gecikmede yok zaten 2. Monitor olacagi icin kesinlikle 165 hz gerek yok

Az önce sepete attığımda 2069a mı ne düştü şimdi olmadı indirim mi bitti :d?
Fiyatı artti hocam 100 kusur tl daha uygundu dün

Ghostinge baktım soldaki asusla birebir aynı hiç yok diyebilirim ghosting

merhaba bende uygun gördüm 2.monitor olarak gereksiz masraf yapıp 165hz ler 1ms monitor almak yerine böyle bir şey arıyorum. soruma gelecek olursak kullanım açısından bu ekranda video izlerken veya bir şeylere tıklarken gecikme vs oluyor mu? konuya yabancı olduğumdan 5ms yazması korkutuyor
Hocam bizim evde 5ms monitör var 2008den beri ben cs falan bile oynuyordum yani günlük işlerde falan farkedeceğinizi hiç zannetmiyorum öyle bir endişeniz olmasın masraf yapmamak adına tercih edilebilir bence benim de alasım geldi yani.

Fiyatı artti hocam 100 kusur TL daha uygundu dün

Ghostinge baktım soldaki asusla birebir aynı hiç yok diyebilirim ghosting
Teşekkürler bilgi için. Ondan bahsetmiyorum hocam onu farkettim başlıktan fazla fiyat çıkınca da az önce sepette indirim vardı şimdi yok bir tek bende mi böyle oldu onu sordum.

Hocam bizim evde 5ms monitör var 2008den beri ben cs falan bile oynuyordum yani günlük işlerde falan farkedeceğinizi hiç zannetmiyorum öyle bir endişeniz olmasın masraf yapmamak adına tercih edilebilir bence benim de alasım geldi yani.

Teşekkürler bilgi için. Ondan bahsetmiyorum hocam onu farkettim başlıktan fazla fiyat çıkınca da az önce sepette indirim vardı şimdi yok bir tek bende mi böyle oldu onu sordum.
Tek hesaptan bir kere sepette indirimden yararlanabiliyorsun diye biliyorum eğer bir şey aldıysan ondan çıkmıyor olabilir

Tek hesaptan bir kere sepette indirimden yararlanabiliyorsun diye biliyorum eğer bir şey aldıysan ondan çıkmıyor olabilir
Yok bir şey almadım daha ama indirim gözükmüyor bitti mi acaba

Önemli olacağını düşünmüyorum zaten 75hz millet rekabetçi oyun oynasa neye yarar. Arkadaşın attığı daha mantıklı
Neden daha mantıklı? 1ms isteyen alır istemyen almaz çok kişi rekabetçi oyuk için 2 bin bandında monitör arıyor panel kalitesi yerine onu tercih eden olabilir ben kesin alsın diye bir şey söylemedim arada boyut farkı bile var 21.5 inçlik attım belki büyük ekran istemeyen kişi aceri alıcak

Neden daha mantıklı? 1ms isteyen alır istemyen almaz çok kişi rekabetçi oyuk için 2 bin bandında monitör arıyor panel kalitesi yerine onu tercih eden olabilir ben kesin alsın diye bir şey söylemedim arada boyut farkı bile var 21.5 inçlik attım belki büyük ekran istemeyen kişi aceri alıcak
Sanmıyorum ama sen bilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,541
Üyeler
184,020
Son üye
Karanlık Yolcu
Geri