27" LENOVO 165HZ 1MS Alınır mı?

yakupblt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,104
Ürün VA Panel Fakat fiyat olarak uygun geldi görüşleriniz nedir alınır mı tavsiye eder misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@"B1L0" bir fikriniz var mı hocam

Ne için kullanacaksınız? Bu bütçelerde ips daha mantıklı bana kalırsa. Kesin 27inç mi istiyorsunuz 24 de olur mu?

Kod yazarken kullanacağım normalde çift monitör yapmayı düşünüyorum fakat iki tane 24 aldığım zaman 7-7.5 civarlarina geliyor
Tek monitor yaparsamda 27 felan alayım diyorum 27" olarak fiyati uygun olduğu için bı tavsiye alayim dedim Lenovonun bu cihazini ilk defa görüyorum iyi midir nasıldır bilemedim. Evet ips olsa daha iyi olur fakat 3600 e 27" uygun gibi geldi 27" te bu fiyata ips yoktur bildiğim kadarıyla öneriniz varsa açığım çift monitör de yapabilirim 24"

27 indirimde ips
24 ips olarak bence bu baya iyi
İki tanesi pahalı gelirse bu da olur 300x2 600 eksik tutar.

Bedava verseler bile Trendyol`dan almak risk. Trendyol`dan en son 4 adet monitör aldım birinde farklı ürün geldi, bir diğerinde içinde vidalar geziyordu, diğer ikisi paketi açık ama doğru ürün geldi. Tamam satıcı dan satıcıya değişiyorda, Trendyol.com müşteriyi korumuyor bunu bilin. 4 üründe de sorunu satıcı ile çözdüm eğer insaf etmeselerdi işim zordu, gerçi hepsini kamera kaydı ile açtım ama yine de süreç sıkıntılı olurdu. Tüm bu süreçte Trendyol`un hiç Billurlarında değildi, umursamadılar, herhangi bir yardım, iletişim vs yok bilginize.

Bedava verseler bile Trendyol`dan almak risk. Trendyol`dan en son 4 adet monitör aldım birinde farklı ürün geldi, bir diğerinde içinde vidalar geziyordu, diğer ikisi paketi açık ama doğru ürün geldi. Tamam satıcı dan satıcıya değişiyorda, Trendyol.com müşteriyi korumuyor bunu bilin. 4 üründe de sorunu satıcı ile çözdüm eğer insaf etmeselerdi işim zordu, gerçi hepsini kamera kaydı ile açtım ama yine de süreç sıkıntılı olurdu. Tüm bu süreçte Trendyol`un hiç Billurlarında değildi, umursamadılar, herhangi bir yardım, iletişim vs yok bilginize.
Bu konuda sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum satıcı güvenilir.

27 indirimde ips
24 ips olarak bence bu baya iyi
İki tanesi pahalı gelirse bu da olur 300x2 600 eksik tutar.
Attığınız monitörlerde pivot özelliği var mı sanırım gigabytte asansör mevcut diğerlerinde var mı

VA panel olmasa iyimiş.
Evet İPS olsa düşünmeden alırdım da VA panele göre fiyatı nasıl bilemedim

Attığınız monitörlerde pivot özelliği var mı sanırım gigabytte asansör mevcut diğerlerinde var mı

Evet İPS olsa düşünmeden alırdım da VA panele göre fiyatı nasıl bilemedim
Aocta hepsi var, gigabyteda asansör var, asusta hiçbiri yok.

Peki attığım VA panel Lenovo hakkında bilgimiz var mı kalite ve panel olarak nasıl iş görür mü

Babanın oğlu değilsen %100 güvenme, işini şansa bırakma en azından ürünleri açarken kamera kaydına al daha önce de 4 adet başka monitör aldım. Bir esnaftan ürünler kapalı kutu idi. Dükkanda açtım biri kırık diğerine de görüntü gelmiyordu. Yine kamera kaydım var diye değişim yaptı. En azından kayda almayı unutmayın.

Edit: Asus şurdan sağa solda dönüyor, aocta da var, gigabyteda yok
1679331992468.png

Asus aslında hoşuma gitti fakat asansör olsa çok daha iyi olurmuş asansör olmaması biraz sıkıntı

Babanın oğlu değilsen %100 güvenme, işini şansa bırakma en azından ürünleri açarken kamera kaydına al daha önce de 4 adet başka monitör aldım. Bir esnaftan ürünler kapalı kutu idi. Dükkanda açtım biri kırık diğerine de görüntü gelmiyordu. Yine kamera kaydım var diye değişim yaptı. En azından kayda almayı unutmayın.
Tamamdır teşekkür ederim

Geri