Casper excalibur düşük fps

fyld

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar casper g770 laptop aldım
Rtx 3050 ti
8gb tam i5 11400h
bilgisayar dün lolde 35 50 fps arası veriyordu sıkıntılı olduğunu düşündüm bu sabah 04 fps aldım karakter hareket dahi edemiyordu neredeyse ekran kartı driverini tekrar yükledim şuanda 60-70-80 arası gidiyor sizce normal midir değişim talebim onaylandı değişime yollanalımıyım, 1 hafta öncede ölü piksel nedeniyle değişim yapmıştım 1 haftada yaşadığım durum bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rtx 3050 ti
8gb tam i5 11400h
bilgisayar dün lolde 35 50 fps arası veriyordu sıkıntılı olduğunu düşündüm bu sabah 04 fps aldım karakter hareket dahi edemiyordu neredeyse ekran kartı driverini tekrar yükledim şuanda 60-70-80 arası gidiyor sizce normal midir değişim talebim onaylandı değişime yollanalımıyım, 1 hafta öncede ölü piksel nedeniyle değişim yapmıştım 1 haftada yaşadığım durum bu
Cpu kullanımıda sıksık %100 e geliyor

Rtx 3050 ti
8gb tam i5 11400h
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cpu kullanımıda sıksık %100 e geliyor
Normal değil
Benchmark testi yaparmısın

Rtx 3050 ti
8gb tam i5 11400h
bence normal değil knk benim 5 yıllık laptop lolde 80fps veriyor

Prize takılı mı oynuyorsunuz?

Ekler

• bench3.png
    bench3.png
    244.7 KB · Hit: 67
  • excalibur bench 1.png
    excalibur bench 1.png
    226.3 KB · Hit: 69
  • bench 2.png
    bench 2.png
    229.2 KB · Hit: 69
Garip valla driverlarla alakalı bi problemdir büyük ihtimalle. Ben 11400h 3050 ile 144fpse sabitleyip oynuyorum yani.

Merhaba kanka
Moralini bozmak istemem fakat Casperin çok iyi bir marka olduğunu düşünmüyorum. Benim başımada telefon aldığımda teknik servisle alakalı bi ton olay yasadım. Bilgisayar ile alakalıda bayaa kötü yorum duyuyorum cevremden. Benim tavsiyem iade edebiliyorsan et farklı bir markaya yönel :) . Teknik servisi berbat zaten alır almaz 2 kere problem yasamışsın ileriki safhada başıma geldiği için söylüyorum çizik var diye yapmadan yolladıkları oldu.

Merhaba kanka
Moralini bozmak istemem fakat Casperin çok iyi bir marka olduğunu düşünmüyorum. Benim başımada telefon aldığımda teknik servisle alakalı bi ton olay yasadım. Bilgisayar ile alakalıda bayaa kötü yorum duyuyorum cevremden. Benim tavsiyem iade edebiliyorsan et farklı bir markaya yönel :) . Teknik servisi berbat zaten alır almaz 2 kere problem yasamışsın ileriki safhada başıma geldiği için söylüyorum çizik var diye yapmadan yolladıkları oldu.
asusun gtx 1650 li laptobu vardı onu alacaktım ama hem rtx var diye hemde 3050 ti diye 2500 tl fazla verip casper aldım pişmanım açıkçası

Geri