Yardım Yayalar hukuk bürosu tarafından icra başlatılıyor diye mesaj aldım

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
4,569
13 temmuz 2021 de bir firmadan ürün almışım ve ürünü kargodan almadığım için kargo firması firmaya 170 tl ücret çıkarmış bu ücreti ödemem için yayalar hukuk bürosu adı altında arandım bana iban falan attılar 170 tl at sorun kapansın dediler bende he diyip geçtim sonra bugün parayı ödiyceğimi taahhüt etmişim gibi ödemediğim için icra başlatıcağını söylüyolar savcılığa gitmeli miyim ?
1679485046535.jpeg

13 temmuz 2021 de bir firmadan ürün almışım ve ürünü kargodan almadığım için kargo firması firmaya 170 TL ücret çıkarmış bu ücreti ödemem için yayalar hukuk bürosu adı altında arandım bana iban falan attılar 170 TL at sorun kapansın dediler bende he diyip geçtim sonra bugün parayı ödiyceğimi taahhüt etmişim gibi ödemediğim için icra başlatıcağını söylüyolar savcılığa gitmeli miyim ?
Alıntıyı görüntüle
iki ihtimal var. ya gerçek ya yalan.

gerçekse uyaptan bakın dosyalarınıza gerçektende icra varmı diye. eğer varsa adliyeye gidip ödeyin. yoksa ödemeyin

iki ihtimal var. ya gerçek ya yalan.

gerçekse uyaptan bakın dosyalarınıza gerçektende icra varmı diye. eğer varsa adliyeye gidip ödeyin. yoksa ödemeyin
hocam 2 yıl önce ayakkabı sipariş etmiştim ama ben zaten bunu ödedimki kargosunu her şeyini nasıl böyle bir şey oluyor firma ismi soruyorum sdn diyor fatura var diyor dosyayı bana atın cumhuriyet savcısı ile inceliycem diyorum onuda atmıyor parayı ödersen görürsün diyolar

hocam 2 yıl önce ayakkabı sipariş etmiştim ama ben zaten bunu ödedimki kargosunu her şeyini nasıl böyle bir şey oluyor firma ismi soruyorum sdn diyor fatura var diyor dosyayı bana atın cumhuriyet savcısı ile inceliycem diyorum onuda atmıyor parayı ödersen görürsün diyolar
shift delete nette bir şey mi yaptın ki?

hocam sizin avukatla işiniz yok. uyap web sitesine girin e devletle giriş yapın bakın. dosyanız varsa adliyeden devam edin. yoksa yalan söylüyorlar demekki uğraşmayın.

shift delete nette bir şey mi yaptın ki?
hayır hocam shift deleteden bir şey nasıl alabilirim ki birde ben ayakkabıdan sanıyordum tesettür almışım ödememişim anneme sordum ben sipariş ettiğimin hepsini aldım dedi
hocam sizin avukatla işiniz yok. uyap web sitesine girin e devletle giriş yapın bakın. dosyanız varsa adliyeden devam edin. yoksa yalan söylüyorlar demekki uğraşmayın.
yorumlarında böyle şeyler olduğu gözüküyor ama böyle mesaj alınca garip geldi

hayır hocam shift deleteden bir şey nasıl alabilirim ki birde ben ayakkabıdan sanıyordum tesettür almışım ödememişim anneme sordum ben sipariş ettiğimin hepsini aldım dedi

yorumlarında böyle şeyler olduğu gözüküyor ama böyle mesaj alınca garip geldi
hocam uyaptan bakar mısınız artık :D

dostum bu dolandırıcılık olabiliyor aynı mesaj babamın telefonuna gelmişti.Babam hiç bir şey sipariş etmemesine rağmen.Aradık gerçek avukat gibi konuşuyor şikayet edicez diyince direk kapattılar.sonradan bir daha aramadılar.

Geri