Öneri Red-Blue switch Klavye Önerisi

Zorbey1998

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
188
uygun fiyatta bütçe belirtmeyeceğim ancak alınabilecek en ucuzları söylerseniz hoş olur.

uygun fiyatta bütçe belirtmeyeceğim ancak alınabilecek en ucuzları söylerseniz hoş olur.
Red ve blue switch arasında hem ses hem hissiyat anlamında çok fark var. Önce switche karar verirsen öneri sallarız tabii ki

Red ve blue switch arasında hem ses hem hissiyat anlamında çok fark var. Önce switche karar verirsen öneri sallarız tabii ki
Aslında dediğim gibi white veya brown isteyebilirdim red veya blue istiyorum fark etmez ikisini de kullandım ve memnunum.

Rampage ve Gamepower bakmanı tavsiye ederim o zaman madem ucuz olsun istiyorsun. Çok fazla model var senin isteklerin doğrultusunda seçim yapman gerekecek...

Rampage ve Gamepower bakmanı tavsiye ederim o zaman madem ucuz olsun istiyorsun. Çok fazla model var senin isteklerin doğrultusunda seçim yapman gerekecek...
yani kendimi anlatamamış olabilirim özür dilerim. evet fiyat olarak ucuz olsun istiyorum ama rahat 2 yıl gidecek sağlam bir klavye istiyorum yani çin işi markalardan kaçınmaya çalışıyorum diyelim

Daha iyisi mutlaka vardır. Klavye konusunda çok bir bilgim yok ama arkadaşım kullanıyor diye öneriyorum.
gamebooster çok da güvenemiyorum dostum ama önerin için çok teşekkürler adamsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alınır mı

Geri