ZeusOki
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 549
Merhaba arkadaşla, benim bilgisayar mavi ekran verdi. 2 sene oldu bilgisayarı alalı ilk defa oldu. Donanım açısından hiçbir işlem yapmadım. Mavi ekran verip birkaç kez kendini başlattıktan sonra şifre girme ekranı açılırken 0.5 sn falan sanki ekran darbe almış gibi üst kısımda çizik çizik bir görüntü çıktı. Şifre ekranına geldikten sonra klavye ışıkları birden gitti ve kullanılamaz oldu ne kadar farklı klavye ve port denesemde nafile... Sonrasında maus ile ekran klavyesini açayım dedim , klavyeye basmam ile birlikte maus da dondu. Bios ekranında her şey çalışıyor klavyesi vs. Mecburen dosyaları koru ve windows yeniden kur yaptım. Dosyalar hariç her şey silindi. Şuan sıkıntı gözükmüyor fakat neden oldu anlamadım. Bir daha aynı sıkıntıyı yaşamamak için sorunun ne olduğunu ve be yapamam gerektiğini size sormak istiyorum. Ekran kartımı ve windows her zaman güncel tutarım bu arada win10 kullanıyorum. Bu olay olmadan önce valorant yüklemiştim ( daha önce de birçok kez yükleyip sildim sıkıntı yaşamadım)
DroidCam diye bir uygulama vardı telefon kamerasını kullanarak webcam işlemi sağlıyordu onu sildim ve bende yeniden başlatmam gerektiğini söyledi bende manual olarak başlatacağım dedim. Bundan dolayı olabilir mi bilmiyorum. Birde haftalık bir rutin olarak temp, %temp% ve recent dosyalarını temizliyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar
DroidCam diye bir uygulama vardı telefon kamerasını kullanarak webcam işlemi sağlıyordu onu sildim ve bende yeniden başlatmam gerektiğini söyledi bende manual olarak başlatacağım dedim. Bundan dolayı olabilir mi bilmiyorum. Birde haftalık bir rutin olarak temp, %temp% ve recent dosyalarını temizliyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar