Furkan Parlar
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Elden ring steam sonbahar indiriminde indirime girer mi ? girerse ne kadar olur
Girerse 40-50 TL indirime girer ama 1 yıl daha indirime gireceğini düşünmüyorum.Elden ring steam sonbahar indiriminde indirime girer mi ? girerse ne kadar olur
Daha önce ne kadarlık bir indirim geldi kiGirerse 40-50 TL indirime girer ama 1 yıl daha indirime gireceğini düşünmüyorum
bir oyuna 600tl verilir miElden ring steam sonbahar indiriminde indirime girer mi ? girerse ne kadar olur
Gelmedi.Daha önce ne kadarlık bir indirim geldi ki
Mükemmel bir oyun.Mükemmel bir oyun diyorlar bende alıp deniyeceğim
Ne 40-50₺ si arkadaşım en az %20 indirime girmesi lazım bu da 120₺ yapar. Mantıken %30 civarında bir indirime girmesi gerek, belki kış indirimlerinde girer.Girerse 40-50 TL indirime girer ama 1 yıl daha indirime gireceğini düşünmüyorum.
Dostum sen bu firmayı hiç bilmiyorsun bu oyunun firması hiç indirim yapmamaya yeminli bir firmaNe 40-50₺ si arkadaşım en az %20 indirime girmesi lazım bu da 120₺ yapar. Mantıken %30 civarında bir indirime girmesi gerek, belki kış indirimlerinde girer.
Ben genelleme yaptım doğru aslında haklısınız kıt bir firma olduğunu unutmuşum bandicooonunDostum sen bu firmayı hiç bilmiyorsun bu oyunun firması hiç indirim yapmamaya yeminli bir firmaDark souls serisine bile indirim zar zor gelmişti.
Gelmedi diyorsun da daha önce 419tlye kadar düştü bu oyunGelmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mükemmel bir oyun.
aralık ta düştü oyun 420 ye arkadaş kasımda yazmış biraz dikkat etGelmedi diyorsun da daha önce 419tlye kadar düştü bu oyun
daha önce indirime girip 419 olduGelmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mükemmel bir oyun.
konu eskiymiş ben de yeni fark ettimaralık ta düştü oyun 420 ye arkadaş kasımda yazmış biraz dikkat et