theyagizsina
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
aynen kardesim aras kargo ac kapiyi 26. seferi IOGHSDOUGHSUDHGSUDH
harbi sanki sayısal loto oynuyoruzYok abi an itibari ile 25. sepete dususu hepsi bos dalga mi geciliyo anlamadim ben
Birinide ben aldımSanırım birini ben aldım![]()
hayırlı olsun dostum seninki de onay bekliyor kısmında mı hala?Birinide ben aldım![]()
evet dostumhayırlı olsun dostum seninki de onay bekliyor kısmında mı hala?
Sepetten ürün silinmez senden hızlı olan ürünü alır ürünü sepete atınca senin olmuyor3 kere normal sepetten sildiler 2 kere de ödeme adımına git dediğim halde sepetten silindi
Bu gune kadar da nin bütün sistemlerini almış birisi olarak soyluyorum gencer gaming farklı cift monitör 2 pc den deneyebilecegin bütün hızlandırma taktikleriyle denedigim halde alamadım bu işte bir iş varSistemleri Hızlı Alma Moderatör Taktiği:
Site tuşlarını ezberleyin , yani iki saat sepet ekle tuşu nerede diye beklemeyin [ 1 SAAT önceden başka sistem için deneme yapın]
Gerekirse bilgisayar üzerinden almaya çalışın bence daha hızlı [Mobilde de yukarıdaki yolla hızlı alınabiliyor]
Adres ve kayıt işlemleri önceden halledin. [Kart işlemlerini de bir yere not edip en hızlı şekilde girme taktikleri ile girmeye çalışın]
ben de hiçbir özelleştirme yapmadım özelleştirme yapsak yetişemezdik muhtemelen anakart zaten iyi sıkıntı yok benceevet dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anakart özelleştirmesi yapmadan aldım iyi mi kötümü yaptım bilmiyorum acele ile