Nike Court Vision Mid Winter ₺1.299,99

46 no yok 😪

Alınır mı sizce kullanan var mı ?

Nike kalitelidir tabiiki ama ayakkabının rengini beğenmedim

Nike Court Vision Mid Winter​

Bir soru sormak istiyorum ama çekiniyorum. Ayakkabı yada kıyafetlere neden diğer markalara göre daha fazla para verip nike,adidas gibi markaların ürünlerini almalıyız ? Şu ana kadar 1 adet nike ayakkabı kullandım, çok üst düzey bir model değildi ama diğer markalara göre biraz daha rahat olması dışında artısını görmedim.

Bir soru sormak istiyorum ama çekiniyorum. Ayakkabı yada kıyafetlere neden diğer markalara göre daha fazla para verip nike,adidas gibi markaların ürünlerini almalıyız ? Şu ana kadar 1 adet nike ayakkabı kullandım, çok üst düzey bir model değildi ama diğer markalara göre biraz daha rahat olması dışında artısını görmedim.
uzun kullanım sunuyor dandık markalarda 1 sene olmadan patlıyor parcalanıyor nıke ayakkabı ıle bahcede calısırken ayagıma benzinli testere dustu calısırken ayakkabıda 3 tane delık dıısnda bana bır sey olmadı

uzun kullanım sunuyor dandık markalarda 1 sene olmadan patlıyor parcalanıyor nıke ayakkabı ıle bahcede calısırken ayagıma benzinli testere dustu calısırken ayakkabıda 3 tane delık dıısnda bana bır sey olmadı
ne kadar fark ediyor kullanım süresinde

ayakkabı baya iyi ama 3. yada 4. ayakkabı olarak alınabilir her şeye gitmez çünkü

Kalite. Çocuk yaşımda aldığım bir Nike ayakkabı vardı. Şuan şu drill tayfanın giydiği ayakkabı, üstünden yaklaşık 6 yıl geçti. Şuan bile tertemiz bir söküğü yok.

Ulan 420₺’ye siyahını almıştım ben bunun ayakkabılıkta duruyor shakzpwğlepdçeld

hocam ben normalde kinetix falan giyiyordum. Sonra nike bi ayakkabı beğendim onu aldım ve çok rahat arada ki fiyat farkına değdiğini söyleyebilirim. Nike olmak zorunda değil ancak bilindik kaliteli markalardan vazgeçmemek gerekiyor. Gerek malzeme kalitesi olsun gerek uzun ömürlülük olsun çok iyi oluyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,917
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri