Bu kablo uçları nereye?

Reaksiyon skoru
8
Merhaba,
1.SORUM
H510 Flow aldım kasayı düzdüm fakat sadece anakarta ön fan kablosunu takabildim, arka egzoz fanına giriş bulamadım onu nasıl aktif hale getireceğim nereye takacağım?
2.SORUM
PSU'ya bağlı bir uç var, bu uç gerekli mi takmalımıyım ve ne işe yaramakta? Fotoğraf ekleyeceğim.

Ekler

• WhatsApp Image 2023-04-06 at 00.33.41.jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-06 at 00.33.41.jpeg
    85 KB · Hit: 74
Bu psudan geliyorsa eski disket kablosuna benziyor, öyle ise bir yere takmayacaksın. Ayrıca kasa fanları pwm ise anakartta yerleri fan1 fan2 gibi bellidir.

Merhaba,
1.SORUM
H510 Flow aldım kasayı düzdüm fakat sadece anakarta ön fan kablosunu takabildim, arka egzoz fanına giriş bulamadım onu nasıl aktif hale getireceğim nereye takacağım?
2.SORUM
PSU'ya bağlı bir uç var, bu uç gerekli mi takmalımıyım ve ne işe yaramakta? Fotoğraf ekleyeceğim.
1. soru nzxt fanları anakarta takılıyor

Arka egzoz da öndeki gibi normal fan işte farkı yok.

Anakart modelin nedir? yeni nesil çoğu anakartta min 3 adede kadar fan pwm soketi bulunuyor.

B450 M-K2'de takabileceğim yer yok mu yani, ucuz bir şey alsam fan çoklayıcı iş görür mü kaliteli bir şeye gerek var mı?
Ön fanla aynı zaten farklı değilki girişleri? Onu takacak yer varsa onu da takacak yer vardır. Yuvalar dolmuştur 30-40 liraya fan çoklayıcı alırsınız kaliteye gerek yok. Yukarıdaki link uygun mesela.

Ön fanla aynı zaten farklı değilki girişleri? Onu takacak yer varsa onu da takacak yer vardır. Yuvalar dolmuştur 30-40 liraya fan çoklayıcı alırsınız kaliteye gerek yok. Yukarıdaki link uygun mesela.
1 tane var o zaman anakartta fan girişi, aynı girişler doğru. <3
Teşekkür ederim.

Kasanın arka kapağında bu kontrolcü yok mu?

Geri