Arif
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 527
Amazon’da ticari elektronik ileti izni vererek, yeni ürünlerimiz, hediye fikirlerimiz, özel günler, promosyonlar ve daha fazlası hakkında ilk önce sen haberdar olabilirsin.
Promosyon Amazon tarafından satılan ve gönderilen tüm ürünlerde geçerlidir. Promosyon toplamda 30.000 ile sınırlıdır. Kampanya 9 Mart, 11:00 - 9 Nisan, 23:59 tarihleri arasında geçerlidir. 40 TL değerindeki kupon, etkinleştirildikten sonra 15 gün boyunca geçerlidir.
Promosyon Amazon tarafından satılan ve gönderilen tüm ürünlerde geçerlidir. Promosyon toplamda 30.000 ile sınırlıdır. Kampanya 9 Mart, 11:00 - 9 Nisan, 23:59 tarihleri arasında geçerlidir. 40 TL değerindeki kupon, etkinleştirildikten sonra 15 gün boyunca geçerlidir.
İndirim nasıl uygulanır?
- Adım 1: Aşağıdaki sarı düğmeyi tıkla ve İletişim Tercihleri Merkezi sayfasına git.
- Adım 2: Ticari elektronik ileti almak istiyorum kutucuğunu seç.
- Adım 3: Sana 7 gün içinde 120 TL veya üzerindeki ürün sepetinde kullanılmak üzere 40 TL değerindeki promosyon kodunu e-posta ile göndereceğiz.
- Adım 4: E-postada, indirimi hesabına tanıtmak için "İndirimi etkinleştir" düğmesine tıklayın.
- Adım 5: Satıcı olarak Amazon.com.tr tarafından satılan ürünlerden, 120 TL değerinde veya üzerinde ürünü sepetine ekle.
- Adım 6: Ödeme sayfasında uygulanan 40 TL indirimi kontrol ederek ödemeyi tamamla.
Amazon.com.tr: 40 TL fırsatı
40 TL fırsatı Mağazasındaki geniş ürün yelpazesinden online alışveriş.
www.amazon.com.tr