Sıvı soğutma desteklediğinden emin misin? Bu arada kule tipi olarak Dark X96 sığar kasana.kasaya max 150mm kule tipi sığdığı için sıvı soğutucu almak zorundayım ne önerirsiniz ?
120 mm almayı düşünüyorsan sakın alma, eğer değilse bütçe nedir? kasa nedir? ramler nedir?kasaya max 150mm kule tipi sığdığı için sıvı soğutucu almak zorundayım ne önerirsiniz ?
Sıvı soğutma desteklediğinden emin misin? Bu arada kule tipi olarak Dark X96 sığar kasana.
bütce max 2200 kasayı üste attım120 mm almayı düşünüyorsan sakın alma, eğer değilse bütçe nedir? kasa nedir? ramler nedir?
Üst taraf 240mm destekliyor, tam istediğin bütçe de istersen corsair h100 öneririm. Bütçeyi sonuna kadar kullanmak istemiyorum dersen;THERMALTAKE H330 650W KIRMIZI LED 2x120mm FANLI TEMPERED GLASS GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE H330 650W KIRMIZI LED 2x120mm FANLI TEMPERED GLASS GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
kasa bu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bütce max 2200 kasayı üste attım
lite ile normalinin arasında nasıl bir fark var biliyormusunuz ?Üst taraf 240mm destekliyor, tam istediğin bütçe de istersen corsair h100 öneririm. Bütçeyi sonuna kadar kullanmak istemiyorum dersen;
![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten Alışverişin Doğru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
![]()
ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite
ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite 240MM Sıvı İşlemci Soğutucuwww.gelbura.com
biraz bakındım ama bulamadım, muhtemelen fan farkları vardırlite ile normalinin arasında nasıl bir fark var biliyormusunuz ?
anladım teşekkür ederim yardım ettiğiniz içinbiraz bakındım ama bulamadım, muhtemelen fan farkları vardır
rica ederim hocam lafı olmaz.anladım teşekkür ederim yardım ettiğiniz için