LEVEL Oyun dergisi alınır mı ?

James Gg

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,798
İlk defa bı dergi okuyucam .d malum okullar tatile giriyor ve benim kitap okuma alışkanlığım sona erdi sayılır Hiç kitap okumuyorum en azından bu tür ilgi çekici şeyleri okumak mantıklı geldi

God of War posteride var içinde mis duvara yapıştırırım

30₺ ye satılıyor şuan sizce alınır mı( eski basım gow Ragnarok kapaklı,site güvenilir mi?)

çocukluğumda çok sarardı büyük alışveriş merkezlerinin raflarında olurdu hep alırdım .')

içine bakınması eğlenceli oluyo 30tlye aktivite :p

Üniversitenin kütüphanesine her girdiğimde bulduğum serisini okuyordum. Okuması keyif verici.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Posterleri topluyorduk bir dönem ah ulan.

yıl 2010 olsa alınırdı.

Eskiden oyun içeriklerine erişebilmek için birebirdi oyun dergileri.Şimdi ise çoğunun dijital versiyonları var ama kimisi fiziki bir eşya seviyor yada sevdiği için destek olmak için alıyor.Ben posterleri için alıyorum.Oyun içeriklerine artık internet aracılığıyla okuyorum.Bir an ne kadar yaşlandığımı tekrar anladım :confused:

Eskiden oyun içeriklerine erişebilmek için birebirdi oyun dergileri.Şimdi ise çoğunun dijital versiyonları var ama kimisi fiziki bir eşya seviyor yada sevdiği için destek olmak için alıyor.Ben posterleri için alıyorum.Oyun içeriklerine artık internet aracılığıyla okuyorum.Bir an ne kadar yaşlandığımı tekrar anladım :confused:
Ort kaç sayfa hocam dergiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,776
Son üye
Quenchh
Geri