Boot tuşu neydi hatırlamıyorum ama boot tuşuna basıp başında "UEFI" yazılı olan flash belleğini seçmen lazım, sen Legacy modda boot etmeye çalışıyorsun.b450m s2h modeli
sorun şu ilk önce win 8.1 kurup daha sonra win10na yükselecem ama ana karttan kurmayı deneyince şöyle sorunlar alıyorum
f12 boot tuşu ama uefi olanı seçince blinitializelibrary failed 0xc000009a bu hatayı alıyorumBoot tuşu neydi hatırlamıyorum ama boot tuşuna basıp başında "UEFI" yazılı olan flash belleğini seçmen lazım, sen Legacy modda boot etmeye çalışıyorsun.
Başka bir ISO veya başka bir flash bellekle deneyin. Ayrıca neden Windows 8.1'den 10'a geçeceksiniz?f12 boot tuşu ama uefi olanı seçince blinitializelibrary failed 0xc000009a bu hatayı alıyorum
ben 7 sene önce aldıgım win 8 var ilk onu kurup daha sonra win 10na geçecem hiç 10na yükseltmemiştim ondan dolayı windows müşteri hizmetleri öyle dediBaşka bir ISO veya başka bir flash bellekle deneyin. Ayrıca neden Windows 8.1'den 10'a geçeceksiniz?
Valla bence çok gerek yok ona, tabii yine siz bilirsiniz.ben 7 sene önce aldıgım win 8 var ilk onu kurup daha sonra win 10na geçecem hiç 10na yükseltmemiştim ondan dolayı windows müşteri hizmetleri öyle dedi
Olacağını sanmıyorum ama elinizde başka bir flash bellek varsa bir de onunla deneyin.ayrıca flash bellek baya eski sorun ondan olabilirmi ?
tekrardan flash almam lazım digerleri 2 gb ve 4 gbValla bence çok gerek yok ona, tabii yine siz bilirsiniz.
Olacağını sanmıyorum ama elinizde başka bir flash bellek varsa bir de onunla deneyin.
müşteri hizmetleri öyle dedi hiç bilmiyorum ya şuanki korsan win10 onun üstüne yeniden win 10 kursam sorun cıkarmıValla bence çok gerek yok ona, tabii yine siz bilirsiniz.
Olacağını sanmıyorum ama elinizde başka bir flash bellek varsa bir de onunla deneyin.
Hayır, sorun çıkmaz. İnternette ucuza ürün anahtarları satılıyor, onlardan birini alın daha iyi olur.müşteri hizmetleri öyle dedi hiç bilmiyorum ya şuanki korsan win10 onun üstüne yeniden win 10 kursam sorun cıkarmı
Valla bilemiyorum, size ve paranıza kalmış orası. Orijinal anahtarınız Windows 10 için mi?orjinal keyim var ama almama gerek varmıki ?