Corsait Sabre Pro Alınır mı ?

Reaksiyon skoru
111
Merhabalar arkadaşlar geçen günlerde deneyimlediğim Corsair Sabre Pro' yu merak ettim. Acaba bana ilerde bir sorun yaşatır mı çünkü gayet de ucuz fiyatlı mouse ve palm grip tutuşuna sahip elim de bi hayli büyük olunca bana göre olduğunu farkettim. Yüksek hz ve fps gerektirek oyunlar CS:GO Tarzı gibi oynuyorum tavsiye eder misiniz ? Ayrıyetten yanında SteelSeries qck+ almayı ve ptfe skatez takmayı düşünüyorum.

Bütçen ne kadar

700TL hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

RAZER DEATHADDER V2 X HYPERSPEED Alınır mı Hocam 900TL Fiyatlı Wireless
Alınmaz

Alınmaz

Kablolu olsa daha iyi olur hocam sonuçta fps tarzı oynuyorum

Bunlar nasıl hocam

Merhabalar arkadaşlar geçen günlerde deneyimlediğim Corsair Sabre Pro' yu merak ettim. Acaba bana ilerde bir sorun yaşatır mı çünkü gayet de ucuz fiyatlı mouse ve palm grip tutuşuna sahip elim de bi hayli büyük olunca bana göre olduğunu farkettim. Yüksek hz ve fps gerektirek oyunlar CS:GO Tarzı gibi oynuyorum tavsiye eder misiniz ? Ayrıyetten yanında SteelSeries qck+ almayı ve ptfe skatez takmayı düşünüyorum.
325 lirayken bence kesin alınırdı fiyatı artı bende şuan çok arada kaldım

Rival 600 nasıl hocam ?

325 lirayken bence kesin alınırdı fiyatı artı bende şuan çok arada kaldım
DÜn 600 tl bandındayken şuan 800tl civarı neden anlamadım ama ben de arada kaldım

Rival 600 nasıl hocam ?

DÜn 600 TL bandındayken şuan 800tl civarı neden anlamadım ama ben de arada kaldım

Rival 600 nasıl hocam ?

DÜn 600 TL bandındayken şuan 800tl civarı neden anlamadım ama ben de arada kaldım
ROG Keris bakılabilir sensör olarak ya PAW3335 yada PMW3389 (yanlış bilmiyorsam çok bi bilgi bulamadım)

Hocam orjinal ürün varken bunlara pek güvenemedim

ROG Keris bakılabilir sensör olarak ya PAW3335 yada PMW3389 (yanlış bilmiyorsam çok bi bilgi bulamadım)
Hocam palm grip tutuyorum ve elim olabildiğince ve csgo oynuyorum sizce uyar mı

Orjinal ürün ne hocam ne saçma bir düşünce bu :D
Marka sevdası be hocam fazla olsun marka olsun

Geri