Öneri Deathhader V4 Pro Alınır mı ?

Kaliteli bir marka. PAW3950'nin custom versiyonunu kullanıyorlar sensör olarak. Çok bir fark yok.
sensörler ve mcu bu bütçede çok değişmiyor hep aynı ama kasa kalitesı nasıl acaba gıcırdamaya uyuz oluyorum bir de scroll

sensörler ve mcu bu bütçede çok değişmiyor hep aynı ama kasa kalitesı nasıl acaba gıcırdamaya uyuz oluyorum bir de scroll

Güzel. Razer modellerde gıcırdama çok görülüyor ama DAV4 Pro'da çok görmedim yaşayan.

Logitech g pro x2 superstrike çıkmışken alınmaz. Artık rapid trigger yavaş yavaş klavyelerde olduğu gibi mouselerde yaygınlaşmaya başlayacak öyle gözüküyor. Bende razer kullanıcısıyım. Fakat mouse değişimi için biraz daha beklemedeyim. Türkiye pazarına yeni girdi. Diğer markalarda bu özellikte mouse çıkardığında fiyatlar iyice alınabilir seviyelere iner. Almışken rapid triggerlı bir mouse alırım daha iyi.

Logitech g pro x2 superstrike çıkmışken alınmaz. Artık rapid trigger yavaş yavaş klavyelerde olduğu gibi mouselerde yaygınlaşmaya başlayacak öyle gözüküyor. Bende razer kullanıcısıyım. Fakat mouse değişimi için biraz daha beklemedeyim. Türkiye pazarına yeni girdi. Diğer markalarda bu özellikte mouse çıkardığında fiyatlar iyice alınabilir seviyelere iner. Almışken rapid triggerlı bir mouse alırım daha iyi.

İçinde 2.000 TL'lik farede kullanılan MCU olan fareyimi alsın? Klavyelerde bile doğru düzgün çalışmayan bir özellik farelerde hiç etkili olmaz.

İçinde 2.000 TL'lik farede kullanılan MCU olan fareyimi alsın? Klavyelerde bile doğru düzgün çalışmayan bir özellik farelerde hiç etkili olmaz.
Gayette güzel çalışıyor deneyimlemeden neden konuşuyorsunuz? MCU'ya takmışsınız. MCU'nun tıklama hassasiyetine veya fare gecikmesine katkısı sıfır. E-sporla ne kadar ilgilisiniz bilmiyorum faceit elo kasan biri olarak ve bu alandaki ünlü oyuncuları takip eden biri olarak bayağı popüler bir mouseden bahsediyoruz gecikmesi neredeyse yok click sertliğini hassasiyeti istediğin gibi ayarlayabiliyorsun kim napsın MCU zırvalığını? Spray attığında en düşük gecikmeyle yağ gibi akıyor mu akıyor gecikmesi en düşük mouse mi evet içindeki MCU çokta umrumda olmaz. Siz optikten devam edin. Aurora takımından Xantares bile bu mousenin ne kadar iyi olduğunu kendisi söylüyor zowie kullanmasına rağmen. Her türlü fps oyununda diğer mouselere göre avantajlısın içindeki teknik detaylar kimsenin umrunda olmaz. Ayrıca logitech gibi köklü bir markadan bahsediyoruz. MCU kötü veya sorun çıkarıyor olsa piyasaya sunmazdı garanti birebir değişim olaylarına girmiyorum bile.

Gayette güzel çalışıyor deneyimlemeden neden konuşuyorsunuz? MCU'ya takmışsınız. MCU'nun tıklama hassasiyetine veya fare gecikmesine katkısı sıfır. E-sporla ne kadar ilgilisiniz bilmiyorum faceit elo kasan biri olarak ve bu alandaki ünlü oyuncuları takip eden biri olarak bayağı popüler bir mouseden bahsediyoruz gecikmesi neredeyse yok click sertliğini hassasiyeti istediğin gibi ayarlayabiliyorsun kim napsın MCU zırvalığını? Spray attığında en düşük gecikmeyle yağ gibi akıyor mu akıyor gecikmesi en düşük mouse mi evet içindeki MCU çokta umrumda olmaz. Siz optikten devam edin. Aurora takımından Xantares bile bu mousenin ne kadar iyi olduğunu kendisi söylüyor zowie kullanmasına rağmen.
ikiniz de haklısınız ama bir mouse 8 bin vermek psikolojik olarak zorlamıyor ama 10 bin olunca veresim gelmiyor 😊

Gayette güzel çalışıyor deneyimlemeden neden konuşuyorsunuz? MCU'ya takmışsınız. MCU'nun tıklama hassasiyetine veya fare gecikmesine katkısı sıfır. E-sporla ne kadar ilgilisiniz bilmiyorum faceit elo kasan biri olarak ve bu alandaki ünlü oyuncuları takip eden biri olarak bayağı popüler bir mouseden bahsediyoruz gecikmesi neredeyse yok click sertliğini hassasiyeti istediğin gibi ayarlayabiliyorsun kim napsın MCU zırvalığını? Spray attığında en düşük gecikmeyle yağ gibi akıyor mu akıyor gecikmesi en düşük mouse mi evet içindeki MCU çokta umrumda olmaz. Siz optikten devam edin. Aurora takımından Xantares bile bu mousenin ne kadar iyi olduğunu kendisi söylüyor zowie kullanmasına rağmen. Her türlü fps oyununda diğer mouselere göre avantajlısın içindeki teknik detaylar kimsenin umrunda olmaz. Ayrıca logitech gibi köklü bir markadan bahsediyoruz. MCU kötü veya sorun çıkarıyor olsa piyasaya sunmazdı birebir değişim olaylarına girmiyorum bile.

Hayatınızda bir kere bile manyetik klavye kullanmadığınız o kadar belli ki. 3 tane manyetik klavyem var ve hiçbiri elimde olan en ucuz mekanik klavyenin yanından bile gecemezler. Ayrıca MCU bir farenin beynidir. n54H20 gibi bunda kullanılan MCU'dan kat ve kat güçlü bir MCU'yu millet 4.000 TL'lik fareye koyuyor. MCU olmasa ne fare gecikmesi olur ne de fare hissiyatı. Esporculara gelirsek hepsi sponsordan övüyorlar. Hala düz GPX kullanan var daha ne diyeyim ki ben QCK Heavy gibi leş bir mousepad'i birinci sıraya koymuşlar sıralamada hemde artisanin üstüne. Köklü markaymis. Daha Coatingi doğru düzgün yapamayan bir marka :D.

ikiniz de haklısınız ama bir mouse 8 bin vermek psikolojik olarak zorlamıyor ama 10 bin olunca veresim gelmiyor 😊
Bahsettiğim durum şu Deathhader V4 Pro o fiyatları haketmiyor. Mouse bozuksa idare etmelik bir mouse alıp bu teknolojiyi takip etmelisin. Bu logitech şuan TR'ye yeni girdi çok yeni bir mouse sadece mediamarktta satılıyor. Yaygınlaştığında diğer pazar satıcılarında vb. fiyatının 8.5 bin civarına ineceğini düşünüyorum rakipleride razer vb. firmalarda aynı özellikte mouse süreceklerdir yakın zamanda almışken yeni özellikli bir mouse alın derim. İyi forumlar.

Sepette 500 daha düşecek, 2-3 gün önce fiyatı daha düşüktü artmış maalesef. 6 taksit var

Hayatınızda bir kere bile manyetik klavye kullanmadığınız o kadar belli ki. 3 tane manyetik klavyem var ve hiçbiri elimde olan en ucuz mekanik klavyenin yanından bile gecemezler. Ayrıca MCU bir farenin beynidir. n54H20 gibi bunda kullanılan MCU'dan kat ve kat güçlü bir MCU'yu millet 4.000 TL'lik fareye koyuyor. MCU olmasa ne fare gecikmesi olur ne de fare hissiyatı. Esporculara gelirsek hepsi sponsordan övüyorlar. Hala düz GPX kullanan var daha ne diyeyim ki ben QCK Heavy gibi leş bir mousepad'i birinci sıraya koymuşlar sıralamada hemde artisanin üstüne. Köklü markaymis. Daha Coatingi doğru düzgün yapamayan bir marka :D.
Aynen e-sporculara sponsor. Tanımadığın e sporcular için sponsor yorumu yapıyor olman komik. Adam 610 hz ASUS kullanıyor ASUS sponsor ama monitör olarak BenQ öneriyor. Açıkça sponsordan dolayı ASUS kullandığını söylüyor. Kendi mouse olarak zowie kullanan biri logitech sponsor olsa zowieden devam mı eder? Diğer geçen eli alışan e-sporcuların ne kadar avantajlı olduğunu söylüyor. Ayrıca dandik bir mekanik klavyenin manyetik klavyeden daha iyi olduğunu söylediğinde zaten benim için konu kapanmıştır. Cehaletle kapışamam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,078
Üyeler
190,503
Son üye
Ayt457
Geri