Yardım Elimde 3 Adet Telefon Var 2 ANDROID 1 IOS Ne ile takas edebilirim ?

SucukEkmek

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,000
Arkadaşlar elimde 3 adet telefon var
SAMSUNG GALAXY S6 32 GB / 3 RAM
SAMSUNG NOTE 4 (KENDİ TELEFONUM) 32 GB / 3 RAM
IPHONE 6S 16 GB / 2 GB RAM
ARKADAŞLAR bu özelliklerde elimde 3 telefon var bu telefonlar + 1k param var nereden takas edebilirim ve ne ile takas edebilirim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne alabilirim arkadaşlar bunlar ile

6S 1500 eder durumuna sorunu olup olmadıgına bakar temiz sorunsuzsa 6S 1500 eder note 4 kalem varsa 1000 lira eder s6da 1000 lira eder
Ama cihazlar temizse bu fiyat yoksa daha düşük

Arkadaşlar elimde 3 adet telefon var
SAMSUNG GALAXY S6 32 GB / 3 RAM
SAMSUNG NOTE 4 (KENDİ TELEFONUM) 32 GB / 3 RAM
IPHONE 6S 16 GB / 2 GB RAM
ARKADAŞLAR bu özelliklerde elimde 3 telefon var bu telefonlar + 1k param var nereden takas edebilirim ve ne ile takas edebilirim ?

Ne alabilirim arkadaşlar bunlar ile
4500 etti Redmi note 10S veya iphone 7 plus

6S 1500 eder durumuna sorunu olup olmadıgına bakar temiz sorunsuzsa 6S 1500 eder note 4 kalem varsa 1000 lira eder s6da 1000 lira eder

2.el 7 plus eğer gerçekten kozmetik olarak iyi durumdalarsa elinizdekiler alınabilir

kalem var hocam note 4 te s6nın ekranında kırık var sadece onun dışında tertemiz ip6s te bataryası biraz sorunlu note4 te de batarya sorunu var
Android almayı düşünüyorum note 10s e bi bakarım, ayrıca bu telefonları nereden satmalıyım ?

2.el 7 plus eğer gerçekten kozmetik olarak iyi durumdalarsa elinizdekiler alınabilir
hocam android düşünüyorum redmi serisi

kalem var hocam note 4 te s6nın ekranında kırık var sadece onun dışında tertemiz ip6s te bataryası biraz sorunlu note4 te de batarya sorunu var
Android almayı düşünüyorum note 10s e bi bakarım, ayrıca bu telefonları nereden satmalıyım ?

android telefonlara pek hakim değilim ios kullanıcısıyım yaklaşık 2014 ten beri onu bilen arkadaşlara danışman daha iyi olur hocam

O zaman 4000 3500 olur yinede bulursun note 10S ama ekrabı orijinal olsun dikkat et piayasada ekrani degismim şu aralar fazla goruyorum

android telefonlara pek hakim değilim ios kullanıcısıyım yaklaşık 2014 ten beri onu bilen arkadaşlara danışman daha iyi olur hocam
tamamdır hocam teşekkürler, elimdeki telefonları nereden satabilirim ?

O zaman 4000 3500 olur yinede bulursun note 10S ama ekrabı orijinal olsun dikkat et piayasada ekrani degismim şu aralar fazla goruyorum
tamamdır hocam elimdeki cihazları ilana koyacağım teşekkürler :)

tamamdır hocam teşekkürler, elimdeki telefonları nereden satabilirim ?

tamamdır hocam elimdeki cihazları ilana koyacağım teşekkürler :)
Facebook sahibinden letgoyu önermiyorum kanser insanlar ölücüler ciddi olmayan alicilar sizi kendi yerine çagirmasi aciklmaya yazdigin halde yinede sormalari vs vs letgoya atmayin dolap var onu hic bakmadim ama oneriyorlar

Geri