RTX 7090Ti
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,604
Arkadaşım sistem alacak. Bütçesi 4.5-5k. Ne önerebilirim sizce?
Aquarius 5an Alıntıyı görüntüleböyle yapıp alsın sonradan SSD alır çünkü bx500 SSD kronik sorunlu
Teşekkürler.1600AF, 1660Super, 2 adet RAM seçip sata SSD çıkartıp P1 m2 SSD eklemenizi öneririm.Aquarius 5A | Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Inno3d 1660S mi Palit 1660S mi1600AF, 1660Super, 2 adet RAM seçip sata SSD çıkartıp P1 m2 SSD eklemenizi öneririm.Aquarius 5A | Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Aralarında performans neredeyse hiç fark yok. Ucuz olanı alabilirsiniz ya da tasarımı hoşunuza gideni alabilirsiniz.Inno3d 1660S mi Palit 1660S mi
Her zamanTeşekkürler.
Gayet güzel M2 ssd de iyi sayılır okuması düşük gibi geldi bana ama o fiyata normal anakartını yapabiliyorsan B450M A PRO MAX yap belki şey diyeceğim İncehesap cuma indiriminden güzel bir m2 olursa sakın kaçırma yarını bekle gelirse alırsın yoksa buda yeterli bu arada seçtiğin M2 nin kronik sorunu bulunmamaktaAlıntıyı görüntüle
Şu şekilde alacağım. Nasıl?
Arada en fazla 2 fps fark olur ucuz olan İnno3D yi tercih edebilirsinizInno3d 1660S mi Palit 1660S mi
Okey teşekkürler.Gayet güzel M2 SSD de iyi sayılır okuması düşük gibi geldi bana ama o fiyata normal anakartını yapabiliyorsan B450M A PRO MAX yap belki şey diyeceğim İncehesap cuma indiriminden güzel bir m2 olursa sakın kaçırma yarını bekle gelirse alırsın yoksa buda yeterli bu arada seçtiğin M2 nin kronik sorunu bulunmamakta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arada en fazla 2 fps fark olur ucuz olan İnno3D yi tercih edebilirsiniz
Önemli değil zaten ben insanlara bir şey önerirken çok eğleniyorumOkey teşekkürler.