🔥İndirim Sütlü Kare Çikolata 6 Adet 13,50₺🔥

Beyler 12 adet almış hem çikolata hemde param mi olacak jdbdjsnsjsnd

Arkadaşlar ürünü iade etmeyip parasını aldıysanız dolandırıcılık yapıyorsunuz ve ileride bu şirketler bu politikalarından sizin gibi insanlar yüzünden vaz geçiyor. Birazcık milletinize onutunuza saygınız olsun böyle hata görünce bildirin satıcıya yada geri verin.
Öncelikle Ben Böyle düşünmüyorum.
Üst yönetimde Çalışan Bir Bayan ile görüştüm bu konu hakkında.
Eklenen Fotoğraflar Amazon tarafından yanlış olduğu için (Amazon satıcı ve gönderici olduğu için) "Sorun bizden kaynaklı bu yüzden para iadesi olarak yönlendiriyorum ama dilerseniz iade işlemi başlatıp size aynı ürünü tekrar göndertebilirim" şeklinde bir konuşma yaptı. Bende;
"Zaten sorunlu olan bir ürünmüş ben tekrardan size iade olarak göndersem aynı şekilde gelmeyecek mi" dedim. Oda "Evet o şekilde gelecek" dedi.
Yani Durum şu ki Amazon tarafından yapılan yanlış Dolandırıcılığa girmez. (Elbette 6 7 Tane alıp Suistimal etmek farklı)
1683206174687.png

3 Adet Almıştım ve Bana da Geri İadesinin yapıldığı bildirildi. Zaten en son sipariş geçip Dediğim Bayan'a bağlandığımda direkt satıştan kaldırdılar ürünü.

Öncelikle Ben Böyle düşünmüyorum.
Üst yönetimde Çalışan Bir Bayan ile görüştüm bu konu hakkında.
Eklenen Fotoğraflar Amazon tarafından yanlış olduğu için (Amazon satıcı ve gönderici olduğu için) "Sorun bizden kaynaklı bu yüzden para iadesi olarak yönlendiriyorum ama dilerseniz iade işlemi başlatıp size aynı ürünü tekrar göndertebilirim" şeklinde bir konuşma yaptı. Bende;
"Zaten sorunlu olan bir ürünmüş ben tekrardan size iade olarak göndersem aynı şekilde gelmeyecek mi" dedim. Oda "Evet o şekilde gelecek" dedi.
Yani Durum şu ki Amazon tarafından yapılan yanlış Dolandırıcılığa girmez. (Elbette 6 7 Tane alıp Suistimal etmek farklı)
Alıntıyı görüntüle
3 Adet Almıştım ve Bana da Geri İadesinin yapıldığı bildirildi. Zaten en son sipariş geçip Dediğim Bayan'a bağlandığımda direkt satıştan kaldırdılar ürünü.
Şimdi şöyle bu yanlışlar her yerde oluyor çünkü girenler insan sizin benim gibi kişiler, 6 tane 60gr çikolatının da 13 liraya olmayacağını hepimiz biliyoruz alan arkadaşlar yanlış girildiğinin farkında olup bu yanlıştan kendilerine çıkar sağlamaya çalışmakta 13 liraya gerçekten 6 tane alabileceğini düşünen biri var ise yada bir reklam gibi gören arkadaş var ise onlara bir şey diyemem ama sanmıyorum, o kadar farkında olmadıklarını yine de değininiz gibi 1 tane aaa kampanya diyerek belki alınır. ama çogu kişi bunun farkında ve 3 5 10 tane sipariş veriyor. Bir insan cüzdanını düşürdüğünde aaa ne de olsa o düşürdü benim hatam değil gibisinden düşünüp geri vermemek ile yakın bir eylem ve bir insan buna muhtaç olabilir durumu gerçekten kötü olabilir ama böyle yapmaya devam ederse bir sürü şirketin yaptığı gibi amazonda yakında bu politikalardan vaz geçecek. ve bu insanlar ellerine geçen ilk fırsatta çikolata da bile böyle tavır alıyorsa ileride ellerine büyük fırsatlar geçtiğinde ne olur bilemiyorum o yüzden hiç bir şekilde bu işlere bulamamız bir birimizi uyarmamız gerektiğini düşünüyorum. Küçük bir şey için yapan büyük fırsat elde ederse de aynısını yapar.

Arkadaşlar ürünü iade etmeyip parasını aldıysanız dolandırıcılık yapıyorsunuz ve ileride bu şirketler bu politikalarından sizin gibi insanlar yüzünden vaz geçiyor. Birazcık milletinize onutunuza saygınız olsun böyle hata görünce bildirin satıcıya yada geri verin.
Saçmalamışsın, ürünü isterlerse gönderir öyle alırız paramızı ancak onlar ürünü istemeden para iadesi yapmayı tercih ediyorlar. Bizlik bir durum yok.

Şimdi şöyle bu yanlışlar her yerde oluyor çünkü girenler insan sizin benim gibi kişiler, 6 tane 60gr çikolatının da 13 liraya olmayacağını hepimiz biliyoruz alan arkadaşlar yanlış girildiğinin farkında olup bu yanlıştan kendilerine çıkar sağlamaya çalışmakta 13 liraya gerçekten 6 tane alabileceğini düşünen biri var ise yada bir reklam gibi gören arkadaş var ise onlara bir şey diyemem ama sanmıyorum, o kadar farkında olmadıklarını yine de değininiz gibi 1 tane aaa kampanya diyerek belki alınır. ama çogu kişi bunun farkında ve 3 5 10 tane sipariş veriyor. Bir insan cüzdanını düşürdüğünde aaa ne de olsa o düşürdü benim hatam değil gibisinden düşünüp geri vermemek ile yakın bir eylem ve bir insan buna muhtaç olabilir durumu gerçekten kötü olabilir ama böyle yapmaya devam ederse bir sürü şirketin yaptığı gibi amazonda yakında bu politikalardan vaz geçecek. ve bu insanlar ellerine geçen ilk fırsatta çikolata da bile böyle tavır alıyorsa ileride ellerine büyük fırsatlar geçtiğinde ne olur bilemiyorum o yüzden hiç bir şekilde bu işlere bulamamız bir birimizi uyarmamız gerektiğini düşünüyorum. Küçük bir şey için yapan büyük fırsat elde ederse de aynısını yapar.
Evet dediğim gibi 10 adet alıpta burada Suistimal etmek zaten ayrı fakat gelip burada 2 3 adet alan kişilere dolandırıcı demeniz yanlış. 6x60 Gr Amazon üzerinde olabilecek olan şeylerden biriydi. Evet amazon çoğu zaman hata yapıyor fakat. bazen indirim de yapıyor. Ayrıca Amazon bu kadar talep olduğunu görüp hiçbirinin parasını iade etmeyiz diyebilirlerdi. Çünkü Müşteri hizmetleri bunun tekli gönderileceğini söyledi. Yani Amazon burada kendi kalitesini göstererek bu işi yaptı. Adamlar o kadar büyük bir firma ki SSD almıştım. hatırlamıyorum tam şuan fiyatını 300 tl diyeyim 2 hafta veya 3 hafta sonra 250 TL ye satılıyor diye aradaki fiyat farkını ödemişti. Yani bu durum onlar için küçük bir şey. ve tahminimce 150 200 veya 300 TL'lik çikolata alış-verişinde geri ödeme zaten yapmazdı.
Veyahut en kolayı madem ürün size böyle geldi iade edin paranızı geri iade edelim derlerdi. 2 tarafta'da sorun olmazdı.

Benimkisi direkt iptal oldu hiçbir şey de gelmedi. tekte gelse de sorun değildi :peeposad:

ya çikolatalarım geldi alırken 6 lı yazıyodu tek geldi dedim kanıtlayabilirmisiniz diye kadın çıkıştı bana nereye şikayet edebilirim

Eğer thh başvurulsa dediğiniz doğru ama firma kıyak çektiği için size uzatılan bedava ürünü geri çevirmek oluyor.

vicdanını rahatlatıyorsa diyebilirsin farketmez
Dostum bana ters olduğu için ben zaten iptal ettim. Alan kişiyle alakalı diyorum sadece, beni ilgilendirmiyor. Yapılmasa tabi ki daha iyi fakat bir yandan çikolata yiyip bir yandan da para iadesi alamayınca kimse ağlamasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri