Quepardo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 310
ANAKART:
İŞLEMCİ:
www.teknobiyotik.com
RAM:
www.n11.com
SSD:
PSU:
www.n11.com
KASA:
www.sinerji.gen.tr
Almayı planladığım ürünler bu şekilde bir de 2. el 3080 ti almayı planlıyorum sistemi buna göre yorumlarsanız sevinirim mümkün mertebe beyaz ağırlıklı bir sistem niyetim var o yüzden parçaları böyle seçtim
psuyu bunu seçmemin sebebi de bildiğim kadarıyla kabloları beyaz oluyor o yüzden
İŞLEMCİ:
AMD Ryzen™ 5 5600 3.5GHz (Turbo 4.4GHz) 6 Core 12 Threads 35MB Cache AM4 İşlemci - Tray | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
PSU:
Corsair CX650F RGB CP-9020226-EU 650W 80+ Bronze Modüler Güç Kaynağı Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Corsair CX650F RGB CP-9020226-EU 650W 80+ Bronze Modüler Güç Kaynağı Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
NZXT H5 Elite White Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
NZXT H5 Elite White Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Almayı planladığım ürünler bu şekilde bir de 2. el 3080 ti almayı planlıyorum sistemi buna göre yorumlarsanız sevinirim mümkün mertebe beyaz ağırlıklı bir sistem niyetim var o yüzden parçaları böyle seçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
psuyu bunu seçmemin sebebi de bildiğim kadarıyla kabloları beyaz oluyor o yüzden