Almayı planladığım sistemde değiştirmemi önerdiğiniz şeyler var mı?

Quepardo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
310
ANAKART:
İŞLEMCİ:
RAM:
SSD:
PSU:
KASA:

Almayı planladığım ürünler bu şekilde bir de 2. el 3080 ti almayı planlıyorum sistemi buna göre yorumlarsanız sevinirim mümkün mertebe beyaz ağırlıklı bir sistem niyetim var o yüzden parçaları böyle seçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

psuyu bunu seçmemin sebebi de bildiğim kadarıyla kabloları beyaz oluyor o yüzden

iyi gibi ama anakartı beyaz almaya çalışın bence çok etkiliyor.

iyi gibi ama anakartı beyaz almaya çalışın bence çok etkiliyor.
ben bulamadım önerebileceğin beyaz anakart var mı
bir tane colorful x570 var ama ram frekansı 2133 mhz gözüküyor

şu cihaz hoşuma gitmişti başta ama bellek frekansı farklı sitelerde farklı yazıyor muhtemelen 2133 değildir gerçi x570 gibi bi kartın öyle olması imkansız gözüküyor bana,
bu mini anakart olduğu için biraz o gözüme battı bide son olarak araştırdığım kadarıyla zen 3 desteklemediği için biraz performans farkı oluyormuş ama detaylı bilgim yok bu konuda

Ekler

• 1683326678091.png
    1683326678091.png
    61 KB · Hit: 48
ben bulamadım önerebileceğin beyaz anakart var mı
bir tane colorful x570 var ama ram frekansı 2133 mhz gözüküyor

şu cihaz hoşuma gitmişti başta ama bellek frekansı farklı sitelerde farklı yazıyor muhtemelen 2133 değildir gerçi x570 gibi bi kartın öyle olması imkansız gözüküyor bana,
bu mini anakart olduğu için biraz o gözüme battı bide son olarak araştırdığım kadarıyla zen 3 desteklemediği için biraz performans farkı oluyormuş ama detaylı bilgim yok bu konuda
bahsettiğiniz anakart 4000mhz sanırsam. ama ürün hakkında bilgim yok. beyaz anakart olarak haklısınız çok seçenek yok asus rog strix b550 bulabildim o da 4k bence verilmez.

bahsettiğiniz anakart 4000mhz sanırsam. ama ürün hakkında bilgim yok. beyaz anakart olarak haklısınız çok seçenek yok asus rog strix b550 bulabildim o da 4k bence verilmez.
O da tam beyaz değil hocam sadece soğutucuları beyaz o yüzden cazip gelmiyor bana, bide dediğin gibi fiyat farkı biraz fazla

O da tam beyaz değil hocam sadece soğutucuları beyaz o yüzden cazip gelmiyor bana, bide dediğin gibi fiyat farkı biraz fazla
evet. ekran kartını beyaz çektinmi mis gibi olur boşver anakartı.:ROFLMAO:

Sistem için toplam bütçe nedir birde o işlemciye o ekran kartı çok dengeli olmamış darboğaz yiyebilirsiniz
4k çözünürlükte oynamak için topluyorum
ekran kartı hariç sıvı soğutucu dahil 15-20 bin civarı düşünüyorum

Beyaz anakart olarak bütçe müsait se rog strix b550 a alabilirsin. Wifi yok yalnız

Beyaz anakart olarak bütçe müsait se rog strix b550 a alabilirsin. Wifi yok yalnız
hocam güzel anakart aslında ama sadece beyaz olması için anakarta fazladan 1.5-2 bin tl vermek mantıklı gelmiyor onun yerine kaliteli bi sıvı soğutucu almak daha cazip gibi

Yo ben topladim çok kez hatta şuan da bile birine yolladım istedi
atabilir misin hocam bana da müsaitsen

Geri