Ajazz aj199 mousesi gelen var mı?

Tuşlarda sallanma veya gıcırdama var mı acaba?
Malzeme kalitesi gayet iyi. Yakın zamanda viper mini ve gladius 3 wireless kullandım aynı diyebilirim. Bir tek dediğim gibi on-off tuşu salınık ve skatezler daha iyi olabilirmiş gibi. Aliexpress'ten glass dot skatez alabilirim belki. Bu arada qc pass (kalite kontrol) olayını bilip aydınlatabilen olursa güzel olur. Rakamların neye göre olduğunu merak ettim.
Edit: Biraz düşününce 12 aydan 3. ayında kontrol edildiyse sanırım mart üretimi?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Sallanma ve gıcırdama yok, pre travel da yok. 20 dakikalık izlenimime göre değer gibi duruyor. Alıntı olayını nasıl yapıyorsunuz bu arada çözemedim? :D

Edit: Alıntı yerine cevaba basmam gerekiyormuş.

Sallanma ve gıcırdama yok, pre travel da yok. 20 dakikalık izlenimime göre değer gibi duruyor. Alıntı olayını nasıl yapıyorsunuz bu arada çözemedim? :D
Böyle yapıyoruz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Edit: Alıntı yerine cevaba basmam gerekiyormuş.
Sipariş etsem mi şimdi hiç bilemedim ya

Ekler

• resim_2023-05-11_145326471.png
    resim_2023-05-11_145326471.png
    66.8 KB · Hit: 53
İlerideki aylarda masadan yere bırakmadan önce bir de yumruk atmayı deneyebilirim.

Son düzenleme:
Şu 27 sayfa tartışıp bir sürü konuda devam ettirdiğimiz tartışmada ki mouse, gelen var mı?
@Eren Güven güzel vidmiş

Geldiyse masadan yere bırak polling rate testi yap gecikmesine felan bak bakalım
ürün linki?

deger mi acaba bu fiyata ?
sensörü çok iyi 650ips 50 ivme hafif modüler değişen ergonomi kablosuz ve yaklaşık 970tl gibi bir fiyata gelir büyük ihtimalle rakiplerine göre ucuz

deger mi acaba bu fiyata ?
Bütçe sıkıntınız yoksa yapıştırın

Malzeme kalitesi gayet iyi. Yakın zamanda viper mini ve gladius 3 wireless kullandım aynı diyebilirim. Bir tek dediğim gibi on-off tuşu salınık ve skatezler daha iyi olabilirmiş gibi. Aliexpress'ten glass dot skatez alabilirim belki. Bu arada qc pass (kalite kontrol) olayını bilip aydınlatabilen olursa güzel olur. Rakamların neye göre olduğunu merak ettim.
Edit: Biraz düşününce 12 aydan 3. ayında kontrol edildiyse sanırım mart üretimi?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
hocam almayı düşünüyorum da ileriki günlerde şarjının ne kadar gittiğini ve kaç saatte dolduğunu paylaşır mısınız tr de inceleyen yok bu ürünü

hocam bunun bağlantı ile sıkıntısı varmı kesilme durumu felan bi parça eksik geliyor diyorlardı tam bilgim yok varsa bilen deneyen aydınlatabilirmi

hocam almayı düşünüyorum da ileriki günlerde şarjının ne kadar gittiğini ve kaç saatte dolduğunu paylaşır mısınız tr de inceleyen yok bu ürünü
%75 olarak geldi 2 saattir ışığı kapatıp kullanıyorum henüz %70.

hocam bunun bağlantı ile sıkıntısı varmı kesilme durumu felan bi parça eksik geliyor diyorlardı tam bilgim yok varsa bilen deneyen aydınlatabilirmi
Şarj edilen kabloya takılan type c'yi dişi usb-a'ya çeviren bir adaptörden bahsediyorlar. İçinden o çıkmıyor, ben asus ile geleni kullanıyorum. Yakın mesafede gladius 3 wireless ile aynı. hatta biraz daha akıcı gibi duruyor sanırım şu motion sync ile alakalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,478
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri