Ana Konu ITOPYA.COM'da Bahar Fırsatları🔥

ENDER.

80+
Reaksiyon skoru
306
GÜZEL ÜRÜNLER VE SİSTEMLER GELİRMİ ACABA🤔

IMG_0773.jpeg

umarım bindirim değildir gerçek bir indirim yaparlar razer oyuncu koltuğu alacağım adamların stoklarında yok piyasadada 2x katı fiyat çekiyorlar.

baslamamıs bır kampanyayı fırsat dıye paylasmak bırde ıtopya nın ıse tam fırsat ne demesıniz zaten

Dolar çok oynak ve artık farklı kurlarımız var. Seçim belirsiz ekonomi kötü onlara da bir şey diyemiyorum artık. Umarım iyi indirimler olur

Bir tane kulaklık alldım. Servis değişim raporu verdi 2 hafta sürdü. Raporla itopya gönderdim 2 haftaya girdi hayla cevap yok, Haber vereceğiz diyorlar.

inş daha da kötüye gitmesin tek dileğimiz bu
İnş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir tane kulaklık alldım. Servis değişim raporu verdi 2 hafta sürdü. Raporla itopya gönderdim 2 haftaya girdi hayla cevap yok, Haber vereceğiz diyorlar.
Servisle Alakalıdır İtopyanın Suçu Yoktur Bence

Dolar çok oynak ve artık farklı kurlarımız var. Seçim belirsiz ekonomi kötü onlara da bir şey diyemiyorum artık. Umarım iyi indirimler olur
Zannetmiyorum Ama Bekleyip Göreceğiz🤔

Müşteri hizmetleri tarafı çok kötü. Klavye aldım. Şehir dışındaydım 15 günlük uzak mesafe satış süresi dolmuştu. Servise bıraktım adamlar daha incelemeye göndermeden kullanıcı hatası vs diyordu. Biraz sesi yükselince alıp gönderdiler. İki hafta iade onaylanmasını ve para iadesini bekledim. 200 liralık ürün için gerçekten çok uğraştırdılar. Satmak haricinde hayatta ürün almam. İtopya pişmanlıktır.

(B)indirim iz kaming!

İnş

Servisle Alakalıdır İtopyanın Suçu Yoktur Bence

Zannetmiyorum Ama Bekleyip Göreceğiz🤔
Servis ben gönderdim gelen raporu itopyaya gönderdim. Servis raporunu dikkate almıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,282
Üyeler
189,822
Son üye
dogan4445
Geri