Ana Konu İtopya Doğum Günü Fırsatları

beyler itopya indirimlerinde hem video kurgu - hemde oyun için hangisi alınır ? bütçe 30 civarı sadece kasa

i3 işlemciler güzel fiyatta.
Hocam 4070 super var bütün sistemi sattım bir tek kart kaldı onu satasıya kadar acaba hangi işlemci önerirsiniz 10 11k ya kadar ekran kartsız sistem dizmem lazım indirim de neler alınır

Beyler ben bu monster hunter wilds oyununu almak istiyorum da , yanında hediye gelen en ucuz ekipman hangisi
böyle bir şey var mı ben de alayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu ürünlerden birini alıp elindemonster hunter wilds oyununun kodu olan arkadaş varsa tailibim uygun fiyattan verirse alırım

Son düzenleme:
r5 8400f işlemciyi r7 7800x3d işlemciye yükseltince +17 küsür bin tl oluyor ama r7 7800x3d işlemciyi 16 bin TL'ye bulabiliyoruz şaka gibi :D

850/1000W güzel indirimli kaliteli PSU görürseniz haber edin! :pepega:

itopya artık indirimin i'sini yapmıyor o yüzden sıcak fırsata uygun değil. yayıncılara sâlak saçma paralar harcayacağına reklam yapacağına gidip ürünleri indirsinler, o zaman millet zaten stok bırakmaz orada.
Çok doğru

kulaklık varmı düzgün bakıyorumda blackshark v2 x modeli 1800 demişler
3 senedir kullanıyorum 550ye almıştım güzel kulaklık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyler itopya indirimlerinde hem video kurgu - hemde oyun için hangisi alınır ? bütçe 30 civarı sadece kasa
V1 iyiydi de 2bin zamnlanmış bence daha iyi sistemler gelir ddr5 4060ti 7500f hakkıdır o bütçenin

itopya artık indirimin i'sini yapmıyor o yüzden sıcak fırsata uygun değil. yayıncılara sâlak saçma paralar harcayacağına reklam yapacağına gidip ürünleri indirsinler, o zaman millet zaten stok bırakmaz orada.
Vatandan çıkmış patronların yaptığı işler şaşırtmıyor.

Geri