Monitörün linki varmıArkadaşlar selam
Benim 2k 240hz bir monitörüm var hdmı ile 144hz kullanıyorum. Araştırdım ama 2k 240hz sağlayan display port göremedim. Bir bilginiz var mı acaba bu konuda? Çok teşekkürler.
Arkadaşlar selam
Benim 2k 240hz bir monitörüm var hdmı ile 144hz kullanıyorum. Araştırdım ama 2k 240hz sağlayan display port göremedim. Bir bilginiz var mı acaba bu konuda? Çok teşekkürler.
ürün özelliklerinde öyle bir şey yazmıyor ama-
2k 240 hz alabilirsinizUgreen 8K 60Hz Displayport to Displayport 1.4 Örgülü Kablo 2 Metre Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Ugreen 8K 60Hz Displayport to Displayport 1.4 Örgülü Kablo 2 Metre fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Ugreen 8K 60Hz Displayport to Displayport 1.4 Örgülü Kablo 2 Metre özelliklerini incele, 343,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam buyrun tablo burada üründe dp 1.4ürün özelliklerinde öyle bir şey yazmıyor ama
Bende göremdimürün özelliklerinde öyle bir şey yazmıyor ama
Varmış hocam tamam ozamanhocam buyrun tablo burada üründe dp 1.4
Monitörün linki varmı
Çok teşekkür ederim hocam-
2k 240 hz alabilirsinizUgreen 8K 60Hz Displayport to Displayport 1.4 Örgülü Kablo 2 Metre Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Ugreen 8K 60Hz Displayport to Displayport 1.4 Örgülü Kablo 2 Metre fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Ugreen 8K 60Hz Displayport to Displayport 1.4 Örgülü Kablo 2 Metre özelliklerini incele, 343,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam benim konuydu bakabilcek varmıMesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok teşekkür ederim hocam
hocam konunuz neydi göremedimdeHocam benim konuydu bakabilcek varmı
Mousepadhocam konunuz neydi göremedimde