Alt yapım 68 MBPS destekliyor bana gelen hız 79?

Dusmax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,026
Arkadaşlar Türktelekom kullanıyorum abonelik yeniledim.Alt yapımın maksimum 68 destekleyeceğini söylediler 75 mbpslik pakete geçebilirmişiz en yüksek.100 mbpsye izin vermiyormuş sistemleri.Türknet'te 75 mbps geçebilirsiniz 100 mbpsde port yok dedi.Biz de türktelekomla sözleşme yeniledik.Fakat alt yapım 68 destekliyor ve bana gelen hız 79, ulaşabileceğim en yüksek hız ise 95 modem arayüzünde gösterdiğine göre.Bu nasıl oluyor biri bana açıklayabilir mi? Alt yapımın 68 destelediğini söylediler ve evime gelen hız 79 ulaşabileceğim hız 95?

ulaşılabilir hız çok doğru bir şey değil, fakat 68 yerine 79 alabilirsin, bende de 50 gösteriyor bazen 75 alıyom

Arkadaşlar Türktelekom kullanıyorum abonelik yeniledim.Alt yapımın maksimum 68 destekleyeceğini söylediler 75 mbpslik pakete geçebilirmişiz en yüksek.100 mbpsye izin vermiyormuş sistemleri.Türknet'te 75 mbps geçebilirsiniz 100 mbpsde port yok dedi.Biz de türktelekomla sözleşme yeniledik.Fakat alt yapım 68 destekliyor ve bana gelen hız 79, ulaşabileceğim en yüksek hız ise 95 modem arayüzünde gösterdiğine göre.Bu nasıl oluyor biri bana açıklayabilir mi? Alt yapımın 68 destelediğini söylediler ve evime gelen hız 79 ulaşabileceğim hız 95
Bence altyapınızın desteği 95mpbs size satılan paket 65mbps ama ilk ay olduğu için yüksek hız veriyorlar.

ulaşılabilir hız çok doğru bir şey değil, fakat 68 yerine 79 alabilirsin, bende de 50 gösteriyor bazen 75 alıyom
100'lük pakete geçsem o hızı verir mi bana? Sistemden 100'e geçmeyi denicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence altyapınızın desteği 95mpbs size satılan paket 65mbps ama ilk ay olduğu için yüksek hız veriyorlar.
Hocam ilk ay değil bence.Sözleşme yeniledik çünkü.

Boş port yok sanırım 75 mbps'den fazla bir pakete geçiş yapamıyorum.

100'lük pakete geçsem o hızı verir mi bana? Sistemden 100'e geçmeyi denicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ilk ay değil bence.Sözleşme yeniledik çünkü.
Bilmiyorum sanmam.

Upload hızım düştü? 50 mbps pakette 15 mbps alıyodum 75 mbpsde 8 alıyom

VDSL saha dolabı kapasite artırımı olmuş büyük ihtimalle keyfine bak kurcalama boşver 😄

alt yapının desteklediği max hız kullanırsan ping süren çok yüksek olur Tam ortada kullanman online oyunlardaki ping süreni düşürür. Aksi taktirde Oyunlarda çok sorun yaşarsın.

Geri