HalilAydogan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,006
Seçim öncesi 22 bin olarak açıklanan memur maaşı net değil brütmüş. Net 17 olacakmış
Kaynak:
Kaynak:
Kaynak twetter mı? Gerçek kaynağı at. Twetter pislik dolu, twetteri buraya taşıma. Sadece gerçek kaynağı at yeter.Seçim öncesi 22 bin olarak açıklanan memur maaşı net değil brütmüş. Net 17 olacakmış
Kaynak:
EDİT: SONRADAN DÜZELTİLMİŞ 22000TL NETKaynak twetter mı? Gerçek kaynağı at. Twetter pislik dolu, twetteri buraya taşıma. Sadece gerçek kaynağı at yeter.
Yok anlamyor. Troll twetter reklamcısı resmen. La twetter atma, zaten sen twetter pisliğinde boğulmuşsun bide milleti sürükleme. Sadece bilginin resmi linkini at.
İlk defa bir Twitter linki attım bana karşı bu şekilde konuşman çok ilginç . Ayrıca bu a haberden kesit ister izle ister izleme. Ha twitterdan görmüşsün bu kesiti ha a haberde direkt izlemişsin ne değişiyor anlamadım.Yok anlamyor. Troll twetter reklamcısı resmen. La twetter atma, zaten sen twetter pisliğinde boğulmuşsun bide milleti sürükleme. Sadece bilginin resmi linkini at.
Link atmıyorsun. Twetter de bir resim ekleyip, üstüne kafasına göre yalan yanlış şeyler yazanların twettini paylaşıyorsun. Yapma, sadece neyse link onu at yeter. Böhh geldi bu twetter yalanlarından. Muhtemelen paylaştığında yalandır.İlk defa bir Twitter linki attım bana karşı bu şekilde konuşman çok ilginç . Ayrıca bu a haberden kesit ister izle ister izleme. Ha twitterdan görmüşsün bu kesiti ha a haberde direkt izlemişsin ne değişiyor anlamadım.
Verdiğim link yalan olsa neyse.
Bilgi doğru yanlış bilmiyorum a haberin kesitini atıyorum.
Troll olduğumu nerden çıkardın onu da hiç anlamadım neyse.
Video yalnız a haberden kesit diyorum ama ısrarla linkteki videoyu izlemiyorsunuz.Link atmıyorsun. Twetter de bir resim ekleyip, üstüne kafasına göre yalan yanlış şeyler yazanların twettini paylaşıyorsun. Yapma, sadece neyse link onu at yeter. Böhh geldi bu twetter yalanlarından. Muhtemelen paylaştığında yalandır.
Canlı yayında net 17 diyen kişi sonradan tekrar bağlandı net 22 diye düzelttişuanda ne kadar memur maaşı
Kusura bakma belkide ben yanlış anladım. A Haber, Halktv, Tele1, Sözcü, KRT seyretmem. O yüzden tıklamıyorum ve sendende gerçek linki isitedim. Madem düzeltilmiş gerekte kalmadı.Video yalnız a haberden kesit diyorum ama ısrarla linkteki videoyu izlemiyorsunuz.
Yalanlanmış deniyor bilgim yok.
Tabii sorun değil. Sonradan düzeltilmiş zaten 22000tl net olacakmışKusura bakma belkide ben yanlış anladım. A Haber, Halktv, Tele1, Sözcü seyretmem. O yüzden tıklamamda.