Neler Yeni

Memur Maaşı Haberi 22 bin net

İceWolf

80+ Silver

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Yok anlamyor. Troll twetter reklamcısı resmen. La twetter atma, zaten sen twetter pisliğinde boğulmuşsun bide milleti sürükleme. Sadece bilginin resmi linkini at.
İlk defa bir Twitter linki attım bana karşı bu şekilde konuşman çok ilginç . Ayrıca bu a haberden kesit ister izle ister izleme. Ha twitterdan görmüşsün bu kesiti ha a haberde direkt izlemişsin ne değişiyor anlamadım.
Verdiğim link yalan olsa neyse.
Bilgi doğru yanlış bilmiyorum a haberin kesitini atıyorum.

Troll olduğumu nerden çıkardın onu da hiç anlamadım neyse.

İceWolf

80+ Silver
İlk defa bir Twitter linki attım bana karşı bu şekilde konuşman çok ilginç . Ayrıca bu a haberden kesit ister izle ister izleme. Ha twitterdan görmüşsün bu kesiti ha a haberde direkt izlemişsin ne değişiyor anlamadım.
Verdiğim link yalan olsa neyse.
Bilgi doğru yanlış bilmiyorum a haberin kesitini atıyorum.

Troll olduğumu nerden çıkardın onu da hiç anlamadım neyse.
Link atmıyorsun. Twetter de bir resim ekleyip, üstüne kafasına göre yalan yanlış şeyler yazanların twettini paylaşıyorsun. Yapma, sadece neyse link onu at yeter. Böhh geldi bu twetter yalanlarından. Muhtemelen paylaştığında yalandır.

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
şuanda ne kadar memur maaşı

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Link atmıyorsun. Twetter de bir resim ekleyip, üstüne kafasına göre yalan yanlış şeyler yazanların twettini paylaşıyorsun. Yapma, sadece neyse link onu at yeter. Böhh geldi bu twetter yalanlarından. Muhtemelen paylaştığında yalandır.
Video yalnız a haberden kesit diyorum ama ısrarla linkteki videoyu izlemiyorsunuz.
Yalanlanmış deniyor bilgim yok.

İceWolf

80+ Silver
Video yalnız a haberden kesit diyorum ama ısrarla linkteki videoyu izlemiyorsunuz.
Yalanlanmış deniyor bilgim yok.
Kusura bakma belkide ben yanlış anladım. A Haber, Halktv, Tele1, Sözcü, KRT seyretmem. O yüzden tıklamıyorum ve sendende gerçek linki isitedim. Madem düzeltilmiş gerekte kalmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,945
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom